• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2022 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

In-tech

Noul spațiu de lucru al celor de la In-tech este definit prin echilibru, calm, seriozitate și reflectă valorile și segmentul de lucru al companiei.

Platinum Partner - 2017

In-tech

In-tech este o companie de inginerie, activa si implicată, concentrandu-si eforturile asupra dezvoltării unor soluții inovatoare fondate pe nevoile utilizatorului, astfel calitatea vieții de zi cu zi, bazată pe mobilitate poate fi îmbunătățită, devenind mai sigură, mai inteligentă și sustenabilă.

Pășind în spațiu, experimentăm o atmosferă echilibrată, cu o estetică simplă şi primitoare sugerată de alăturarea multiplelor tonuri de gri și a materialelor brute. Interiorul este scăldat în lumina naturală care nu doar că atenuează aspectul necizelat al betonului, ci și evidențiază fiecare textură și culoare în parte. Mai mult de atât, toate stațiile de lucru beneficiază de o vedere neobstrucționată, ceea ce le permite angajaților să profite de spectaculosul peisaj urban.

În bogăția tonurilor de gri, accentele portocalii joacă un rol important: în primul rând, aduc în prim plan culoarea de bază a branding-ului In-tech, iar în al doilea rând, răspândesc în spațiu senzația de energie care, metaforic vorbind, simbolizează efortul companiei de a dezvolta soluții și proiecte ingenioase pentru o mobilitate sustenabilă.

Cafeteria se extinde în apropierea intrării, devenind o zonă multifuncțională și flexibilă. Prin cele două configurații ale mobilierului - mese înalte și scaune de bar, dar și bănci cu mese de înălțime standard – această zonă se poate adapta ușor tipului de activitate dorit: work-café, discuții impromptu, zonă de așteptare și, de ce nu, zonă de întâlniri informale și adunări generale.

Design-ul pardoselii poate fi perceput ca o reflexie a texturii betonului aparent prezent în tot spațiul. Îmbinarea nuanțelor neutre cu albul strălucitor al mobilierului și un strop de culoare oferă o senzație sofisticată și un sentiment de bine dispunere. De asemenea, din dorința de a oferi dinamism spațiului, am propus o geometrie contrastantă a mochetei, realizată printr-o separare clară de linii și suprafețe înclinate.

În ansamblu, noul spațiu de lucru al celor de la In-tech este definit prin echilibru, calm, seriozitate și reflectă valorile și segmentul de lucru al companiei.

Adresă: Mendeleev Office 5
Echipă Design: Iulia Dascălu & Mădălina Movileanu
Implementare & Administrare: Sorina Nistor, Ionuț Baloșin

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@cos_corporateofficesolutions

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights