• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2022 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Colonnade Asigurari

Inca de la intrarea in spatiu culoarea este prezenta in tonuri calde pentru a crea o atmosfera primitoare. Utilizarea lemnului in design, in zona intrarii pe spatiu, aduce un plus in crearea unei atmosferei prietenoase.

Platinum Partner - 2017

Colonnade Asigurari

Inspirat de natura, conceptul pentru design are ca punct de plecare logo-ul companiei Colonnade, frunza de artar, si culoarea rosu in care aceasta este reprezentata grafic.
Provocarea a fost sa gasim solutiile optime in amenajarea unui spatiu, care sa exprime siguranta, si seriozitate, datorita profilului companiei, dar sa fie vesel si nu rigid. Culorile ne imbogatesc viata, ne influenteaza actiunile si starile, astfel ca, am dorit ca spatiul sa surprinda printr-o explozie de culori calde, echilibrate cu multe nuante de verde, si tonuri neutre. Inca de la intrarea in spatiu culoarea este prezenta in tonuri calde pentru a crea o atmosfera primitoare. Utilizarea lemnului in design, in zona intrarii pe spatiu, aduce un plus in crearea unei atmosferei prietenoase.

Parcurgerea spatiului se contureaza ca o calatorie in natura, intr-un pesaj cu arbori si lumini jucause, unde poti descoperi puncte de interes, sau zone de liniste. Utilizarea finisajelor si a culorilor diferite, definesc caracterul fiecarei zone. Calatoria in spatiu invita sa te bucuri de un loc pe canapeaua (custom made) care urmareste forma traseului, si imbraca partial peretii salilor centrale, pentru a da volum spatiului, ori poti sa te relaxezi intr-un spatiu dedicat, dotat cu fotolii comode, de unde poti admira pesajul urban. Pentru zonele de odihna s-a folosit preponderent culoarea verde, pentru a relaxa, si energiza, privitorul. Zona circulatiilor, se dezvolta in jurul celor trei sali de sedinta, amplasate in centrul spatiului. Pentru ca s-a dorit ca zona de circulatii sa nu fie monotona, si sa aiba un carcter dinamic in contradictie cu zonele de birou, unde elementele sunt aranjate si organizate cele din zona circulatiilor sunt dispuse aleatoriu. Caracterul ludic este dat si de panourile fonoabsorbante suspendate la diferite inaltimi si finisate in culori lumioase si vesele. De cealalta parte a zonei de circulatie catre fatadele vitrate ale cladirii, este organizata zona birourilor in sistem open space, avand cea mai buna lumina naturala.

Desi nu sunt delimitate prin partitii, compartimentele zonelor de lucru sunt personalizate, prin culori diferite ale panoului separator dintre birouri. Amenajarea include și două birouri, în camere individuale, conform cerinței din tema de proiectare. Cu toate ca amplasarea salilor de sendinta este la distanta de fatade, camerele sunt bine illuminate, datorita partitiilor de sticla si a foliilor decorative, care asigura intimitatea spatiilor, fara a le priva insa de lumina naturala. Tehnologia peretilor mobili folositi la cele trei sali de sedinta permit transformarea acestor spatii intr-un singur spatiu generos, putand fi folosite si in acest mod, in functie de optiunea dorita.

Punct de interes, marcat prin culoare insula de apa/cafea, mobilierul integreaza echipamentele optime scopului si este amplasat cu acces facil de oriunde din spatiu. Adiacent insulei de cafea, descoperim un spatiu de lucru reconfortant, unde ideile isi pot face loc mai usor, savurand o cafea buna. Poate fi un loc de intalnire informal, amplasare celor doua fotolii delimitate prin screen-uri, permitand intimitate si posibilitatea de a utiliza cele doua screenuri impreuna alipite sau separat.

Spatiile destinate camerei IT si pentru depozitare, au fost amenajate catre nucleul cladirii, pentru a lasa celelalte spatii sa beneficieze de lumina naturala.
Chicineta si locul de servire a mesei imbina in mod armonios, lumina si culoarea, utilizatorii putand opta pentru a lua loc la masute sau un pranz rapid la masa inalta, de unde pot privi orasul.
Solutiile alese in amenajare, utilizarea eficienta a spatiului, elementele constructive, mobilierul ales, finsajele si texturile ofera siguranta si confort celor 22 de utilizatori ai spatiului.

Proiect: Colonnade Insurance
Executat: 2021
Suprafata: 1000 sqm
Echipa:
Arhitect de Interior: Silvia Nemoianu, Architect at Bates International
Project Director: Mihaela Udriste
Project Manager: Cristian Popescu

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@cos_bucuresti

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights