• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2023 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We Are Platinum! Again!
Platinum Partner - 2017
COMPANIA

Corporate Office Solutions

Specialist in design de birouri, management de proiect, lucrari de M&E si furnizare de mobilier de birou in Romania.

DESPRE NOI

Solutii pentru birourile Corporate

Inca de la infiintare, COS si-a dezvoltat continuu gama de servicii, devenind primul specialist complet in domeniul design-ului de birouri din Romania.

COS detine singura autorizatie locala Steelcase, lider mondial in industria mobilei de birou. COS reprezinta, de asemenea, Interface, lider mondial in materie de covor modular.

Pe parcursul a 25 de ani de activitate, COS a furnizat servicii profesionale si produse adecvate pentru mai mult de 3100 de companii care aveau nevoie sa-si creeze sau sa-si transforme spatiile de lucru.

Platinum Partner - 2017
COMPANIA

Misiune & Viziune

Misiunea COS este de a transforma birourile obisnuite in spatii de lucru eficiente.

Suntem mandri ca solutiile noastre contribuie la dezvoltarea si consolidarea activelor strategice intangibile ale companiei. Prin transformarea modului in care oamenii lucreaza, cream atmosfera de confort si comoditate la locul de munca. Ne straduim sa va inspiram biroul, sa il facem mai productiv si placut.

ANCORAT

COS isi doreste sa fie recunoscut ca principal furnizor de solutii extrem de functionale si ca partener de afaceri solid si nepretentios, cu o abordare rationala pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor.

ANGAJAMENT PROFESIONAL

Fiecare membru al echipei COS respecta un crez de dedicare completa, sa asculte, sa inteleaga, sa se angajeze in dialog, sa-si asume responsabilitatea si initiativa si sa obtina rezultatele promise.

DESIGN CONSTIENT

COS urmeaza si anticipeaza tendintele pietei, dar si provocarile pentru a crea solutii de ultima ora care imbina functionalitatea cu forma pentru a maximiza potentialul uman.

CAUTARE PENTRU EXCELENTA CONTINUA

COS cauta mereu noi modalitati de imbunatatire personala si profesionala, oferind solutii perfecte pentru detalii, mentinerea unor standarde ridicate de calitate, depasirea asteptarilor clientilor si asumarea pozitiei de lider.

ORIENTARE CATRE OAMENI

COS se angajeaza in interactiuni bazate pe respect si proiecteaza solutii personalizate pentru nevoile reale ale oamenilor.

Platinum Partner - 2017
ABORDAREA NOASTRA

Fluxul Procedurilor

Procedurile COS pentru ca birourile Corporate sa fie decorate cat mai eficient.

COS este un furnizor de solutii la cheie care va ajuta sa economisiti timp, bani si osteneala de a gestiona mai multe sarcini. Ne ocupam de tot, de la evaluari la locul de munca, pana la proiectare, punere in aplicare si dincolo - veti avea un contact dedicat pentru intregul proces. Avem o evaluare interna, o capacitate de proiectare/constructie si suntem capabili sa realizam multe parti ale procesului in acelasi timp.

EVALUAREA STRUCTURII ORGANIZATIONALE A CLIENTILOR

Intalniri si interviuri cu membri echipei pentru a evalua procesele de lucru. Structurarea metodelor de lucru si propunerea de solutii pentru noul spatiu de birou.

CREAREA MEDIULUI DE LUCRU SI CONCEPTULUI DE DESIGN

Dupa evaluarea structurii organizationale a companiei vom crea conceptul de design pentru a facilita cat mai mult mediul de lucru si pentru a creste cat mai mult proactivitatea.

EVALUAREA PROIECTULUI SI INGINERIA VALORILOR

Evaluam proiectul si venim cu rezultatele pentru a le analiza impreuna si pentru a stabili costurile.

EXECUTIE SI ETAPELE DE IMPLEMENTARE

Stabilim care sunt etapele de implementare si un deadline pentru finalizarea proiectului.

COMPANIA

Sustenabilitate

COS si responsabilitatea fata de generatiile viitoare.

La COS ne angajam sa participam activ la protectia mediului, deoarece am recunoscut responsabilitatea pe care o avem fata de generatiile viitoare. Avem in vedere bunastarea oamenilor atunci cand cream design-ul pentru birouri si incercam astfel sa ne implicam mai mult in pastrarea mediului nostru natural. In acest sens, COS selecteaza cu atentie si distribuie in mod constant numai produse care sunt reciclabile si care sunt obtinute printr-un proces industrial ce protejeaza mediul si limiteaza la minimum poluarea si deseurile.

INSTAGRAM

@cos_corporateofficesolutions

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

  x

  Subscribe to our newsletter

  You’ll receive the latest news from the office solutions industry

  You’ll get access to our campaigns

  You’ll be updated with design and product insights

  Book your tour