• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2022 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We are platinum!
Platinum Partner - 2017
CE FACI

Blog

Ia-ti inspiratia saptamanala pentru designul interior al biroului din blogul nostru si impartaseste gandurile tale cu noi!

Parteneriat intre Microsoft si Steelcase

Steelcase și Microsoft, lideri mondiali în industriile lor, anunță un parteneriat strategic multidimensional. Cele două companii se reunesc pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor la locul de muncă cu care ne confruntăm astăzi și pe viitor. Iar prima problemă pe care o abordează, deoarece știu că este importantă pentru clienți, este cum să activați mai bine creativitatea la locul de muncă.

Împreună cu Microsoft, Steelcase a dezvoltat „Creative Spaces”, o serie de setări care reunesc cu atenție locul și tehnologia pentru a ajuta oamenii să genereze idei noi și să le mute înainte.

Viitorul muncii este creativ

Ne confruntăm cu probleme globale care ne obligă pe toți să dezlănțuiască potențialul nostru creativ de a rezolva probleme, de a face noi conexiuni și de a genera idei. Creativitatea nu este doar domeniul artiștilor și muzicienilor. Este un proces în care toți ne putem angaja și toți trebuie să ne încurajăm.

Introducerea spațiilor creative – un ecosistem imersiv care reunește locul și tehnologia pentru a ajuta oamenii să genereze idei noi și să le mute înainte.

Activitatea creativă necesită timp singur pentru a vă concentra, permițând, de asemenea, schimbări rapide la colaborarea în două persoane. Este un loc pentru a lăsa ideile la incubat înainte de a fi împărtășite.

În lunile următoare, Steelcase va anunța noi soluții de birou bazate pe tehnologie, construite pe tehnologia Microsoft Azure IoT, care va oferi companiilor analize care îmbunătățesc locurile de muncă și soluțiile pentru a ajuta angajații să găsească cele mai bune locuri pentru a face diferite tipuri de lucru în birou.

Pentru mai multe informații despre Creative Spaces și despre parteneriatul dintre Microsoft și Steelcase, vizitați: https://www.steelcase.com/eu-en/microsoft-steelcase/  sau  https://www.microsoft.com/en-us/devices/business/steelcase.

Sursa articolului: Steelcase

Inapoi la Blog »
INSTAGRAM

@cos_bucuresti

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights