• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2022 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We are platinum!
Platinum Partner - 2017
CE FACI

Blog

Ia-ti inspiratia saptamanala pentru designul interior al biroului din blogul nostru si impartaseste gandurile tale cu noi!

COS a primit distincția “Partener Platinum” Steelcase pentru al patrulea an consecutiv

Liderul global pe piața mobilierului de birou, Steelcase, a acordat onorabila distincție partenerului local Corporate Office Solutions pentru a 4-a oară în ultimii 4 ani. Distincția de “Partener Platinum” este decernată pe baza unor criterii stricte, bazate pe vânzările înregistrate de dealer, stabilitatea financiară și evaluările clienților din ultimul an.

 

“Pentru noi, această recunoaștere și faptul că am reușit să punem România pe harta Steelcase la un nivel foarte înalt au o importanță deosebită. Steelcase este lider global în piața mobilierului de birouri și este destul de dificil să primești și apoi să menții toate standardele acestui parteneriat. Aș spune că trebuie să meriți să fii dealer Steelcase, iar noi facem acest lucru de 22 de ani.” declară Christophe Weller co-fondator și CEO al COS România.

“Prin această distincție recunoaștem străduința dealerilor care fac eforturi în plus în parteneriatul cu noi. În primul rând, urmărim rezultatele financiare, unde avem așteptări ambițioase.” declară Mickael Locoh, Steelcase Sales Director North, Central, Eastern Europe, Africa & Central Asia.

 

“Am început sa lucrez cu Christophe în septembrie 1997, împreună cu o echipă mică de câțiva oameni talentați și entuziaști. Am fost alături de COS în această experiență minunată de peste 20 de ani, cu reușite și eșecuri, cu o creștere continuă a calității proiectelor finalizate, cu multe lecții învățate pe parcurs.” declară Elena Ardelean, Dealer Business Manager Central Europe la Steelcase.

 

 

Piața locală a mobilierului de birou

 

„În România, piața mobilierului de birou este estimată la aproximativ 60-65 milioane euro, dintre care COS a realizat anul trecut vânzări de 12 milioane euro, ceea ce ne asigură o poziție puternică într-o piață extrem de fragmentată. Pentru anul acesta, obiectivele comune vizează o creștere de 10% a vânzărilor. Ne bazăm în această estimare pe noile produse inovatoare pe care le vom anunța în curând”, declară Christophe Weller co-fondator și CEO al COS România.

 

 

Ce urmează în parteneriatul COS și Steelcase

 

“Anul acesta ne-am propus o creștere a cifrei de afaceri cu 10%. O să oferim și mai multe soluții inspirate, mai ales în contextul în care Steelcase a venit să ne ofere o serie de training-uri. O să fim capabili să creștem cota de piață mulțumită acestor inovații.” a declarat Christophe Weller.

 

“În 1999, România era în urmă. Acum, o mulțime de companii cu care colaborăm din România sunt în fața multor companii din Statele Unite sau din Franța. Sunteți cei care dictează tendințele pieței.” a adăugat Mickael Locoh.

 

 

 

Inapoi la Blog »
INSTAGRAM

@cos_bucuresti

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights