• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2021 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

RECKITT BENCKISER

It is as desirable to work in open spaces, as it is necessary to retreat and find several degrees of privacy throughout the day, but also to bring closeness to their teams and help them gather to develop fresh ideas.

Platinum Partner - 2017

RECKITT BENCKISER

Reckitt Benckiser is a global manufacturer and leader in home, health, and hygiene brands, focused on creating simple, innovative products that make it easier for individuals, families and communities to live healthier and happier.
The brief consisted in designing their space to express and be in line with Reckitt’s corporate culture. Therefore, the whole space is a manifestation: each private meeting room has a theme based on products the company delivers, each open booth has a symbolic color code associated with their purposes (green – sustainability, purple – nurturing future generations, blue – cleaner world, etc.). Our proposal also included a timeline of products placed on one of the main corridors, to create brand awareness.
Our intervention places great emphasis on offering various solutions for privacy and collaboration, but also for informal type collaboration areas. It is as desirable to work in open spaces, as it is necessary to retreat and find several degrees of privacy throughout the day, but also to bring closeness to their teams and help them gather to develop fresh ideas.
Enclosed spaces were placed around central major structural elements, leaving the areas near the façade sunk in natural light. This allowed employees working in the open space enjoy the beautiful views that the 11th and 12th floor offer. Sprinkled around the open space people will find colorful patches of carpet that mark open collaboration areas equipped with TV screens.

The cafeteria on the 12th floor is treated like a coffee shop and has different seating options that go from a more informal type to a quick lunch type of area, near the facade. Its purpose is to help people from different departments or teams to interact in a more relaxed way.
Overall, Reckitt’s new space promotes community closeness by enhancing collaboration between teams and people in general.

Project: Reckitt Benckiser Office, 11th and partially 12th floor, in Crystal Tower Building
Year: 2020
Surface: 1500 sqm
Team:
Interior architecture: Iulia Dascalu & Madalina Movileanu.
Project Director: Tudor Borsan
Project Manager: Ionut Oprea

PROJECTS

Other Projects

Bring new life to your workspace with complete interior design solutions.

Contact us for your custom solution

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights