• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We Are Platinum! Again!
Platinum Partner - 2017
WHAT’S NEW

News

Here you can stay up to date with the latest COS news, events and product news.

We are Platinum! Again!

COS are placerea sa anunte ca a fost numita Platinum Partner pentru 2017, cea mai inalta distinctie pe care o poate primi un dealer Steelcase.

Anul acesta, suntem printre cele 23 de companii (dintre cei 250 dealeri Steelcase din Europa, Orientul Mijlociu si Africa) recunoscute ca parteneri extraordinari. COS a indeplinit numeroase criterii de selectie printre care se regasesc stabilitatea financiara, indeplinirea obiectivelor de vanzari si cerintelor de co-branding ale Steelcase, capacitatea de a gestiona intregul proces, de la evaluarea spatiului de lucru, la proiectarea si implementarea in totalitate a proiectului, crearea de spatii de lucru inteligente care inspira, atrag si motiveaza angajatii, dar si corelarea spatiului de lucru cu obiectivele de business ale clientilor.

Christophe Weller, Managing Partner COS, a declarat:
“Distinctia Steelcase Platinum Partner 2017 este o dovada a angajamentului si implicarii COS in proiectele pe care le gestioneaza, pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de valoare. Suntem foarte mandri sa primim aceasta distinctie, pentru al doilea an consecutiv, ca recunoastere a stabilitatii, increderii si calitatii muncii noastre. As vrea sa multumesc clientilor nostri pentru sustinerea si fidelitatea oferite pe parcursul celor 20 de ani de prezenta COS pe piata din Romania. Impreuna cu echipa, suntem recunoscatori Steelcase pentru ca apreciaza eforturile noastre de a livra clientilor servicii de exceptie”.

Parteneriatul dintre COS si Steelcase a inceput in anul 1998. COS este liderul in consultanta si design de spatii de lucru, partitii, mocheta, lucrari electrice si mecanice, management de proiect si mobilier pentru spatiile de birouri. Avand un portofoliu de 1.700 de clienti si o echipa de 100 de angajati specializati si dedicati, COS a finalizat cu succes peste 10.000 de proiecte, declarand o cifra de afaceri de 31,5 milioane de euro pentru anul 2016.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distincion from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Subscribe to news

Find out the latest industry news, subscribe to COS Newsletter.