• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2021 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We Are Platinum! Again!
Platinum Partner - 2017

Mesajul Prof. Dr. Robert Hogan: “Modestia, integritatea, competenta si viziunea sunt atributele liderilor de succes de maine”

Conferinta “Innovate. Lead. Transform” din 17 si 18 octombrie, organizata de Hart Consulting in parteneriat cu Corporate Office Solutions, este evenimentul la care au participat 200 de lideri din Romania, CEOs, antreprenori si experti HR.

Keynote speaker a fost Dr. Robert Hogan, un expert de nivel international in sfera leadership-ului, a evaluarii personalitatii si a succesului organizational. Dr. Hogan a impartasit cu audienta din experienta sa vasta despre impactul liderilor asupra performantei organizatiilor si despre mitul leadership-ului carismatic.

Leadership-ul este despre constuirea si mentinerea echipelor performante si din perspectiva sa, nu ar trebui sa fie perceput ca pe un privilegiu, ci ca pe o resursa pentru toti membrii echipei. Dr. Hogan a vorbit despre modestie si performanta companiei si cum adesea, liderii “smeriti”, care isi dedica atentia angajatilor, sunt cei care au performantele cele mai notabile si sustenabile.

Dr. Robert Hogan a ilustrat diferenta dintre “emergenta” si eficienta, exemplificand cu studii de caz din companii Fortune 500 cum identifica organizatiile liderii modesti, perseverenti, capabili sa creeze performanta si engagement si cum pot sa ii evite pe cei care se auto-promoveaza si care sunt predominant preocupati de propria bunastare si vizibilitate.

Evenimentul a imbinat, prin abordarea sa unica, elementele psihologice din personalitatea liderilor cu cele de impact din workspace design. Adesea, alinierea dintre cultura unei companii, stilul de leadership din organizatie si configuratia spatiului de lucru au un efect semnificativ asupra bunastarii si implicarii angajatilor. Avand in vedere ca aceste aspecte devin fundamentale pentru cresterea si dezvoltarea organizatiei, Steelcase a impartasit cu participantii o serie de studii globale care au vizat corelatia dintre workspace design si engagement.

Lisa Glassner, VP Global Client Collaboration (Steelcase EMEA) si Karin Vidic, Director of Creative Consulting & Applications (Steelcase EMEA) au impartasit cu audienta insight-uri valoaroase referitoare la impactul mediului de lucru asupra evolutiei culturii unei organizatii. Mai exact, plasarea liderilor in centrul design-ului spatiului poate inspira comportamentul si implicarea celorlalti membri ai echipei. Mai mult, studiile arata ca abilitatea de a alege in mod spontan zona de lucru in cadrul biroului, in functie de proiect, are impact considerabil asupra indicelui de engagement, conform Ilincai Popescu, Regional Sales Manager for Steelcase Central Europe.

Cu peste 22 de ani de expertiza in office design pe piata din Romania, Christophe Weller, fondator si CEO al COS, a vorbit despre schimbarea impresionanta din ultimele doua decenii in cadrul companiilor de marime medie si mare. Pentru a utiliza aceste elemente cu impact asupra performantei si bunastarii angajatilor, COS a aplicat intr-un mod creativ cercetarea si ultimele trenduri din domeniu pentru a crea medii de lucru care sa incurajeze inovatia si colaborarea.

Evenimentul ne-a aratat inca o data, ca pentru a avea performanta, organizatiile trebuie sa fie deschise catre auto-cunoastere, pentru a-si explora atat punctele forte, cat si limitele. Astazi, mai mult decat niciodata, intr-o lume in constanta schimbare, este necesar sa intelegem importanta utilizarii instrumentelor si abordarilor stiintifice, bazate pe cercetare, pentru a maximiza bunastarea angajatilor la locul de munca si pentru a creste performanta intr-un mod sustenabil, iar liderii de HR ar trebui sa fie promotorii acestor bune practici.

Sursa articolului: Wall-Street

 

Back to news »
Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights