• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2021 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We Are Platinum! Again!
Platinum Partner - 2017

COS aduce in Romania, in exclusivitate, producatorul celui mai celebru scaun industrial din toate timpurile, compania germana Thonet

In ultimii 5 ani, stocul de spatii de birouri a inregistrat o crestere record de peste 70% in Romania. Cu o cerere accentuata, in special din partea companiilor de IT, financiare sau centre de afaceri, constructiile de spatii de birouri vor continua trendul ascendent si in 2019.
In acest context, piata solutiilor de office design si fit-out este, de asemenea, in crestere acccelerata, cu o importanta deosebita acordata solutiilor verzi, sustenabile, care protejeaza mediul inconjurator.
COS Romania, liderul national in oferirea de solutii la cheie pentru spatii de lucru, isi consolideaza pozitia de top, inregistrand la finalul anului trecut o cifra de afaceri record, de 37 milioane de euro, cu 30% mai mare decat in anul precedent. Acest succes vine ca o consecinta a preocuparii unui numar din ce in ce mai mare de companii, pentru calitatea mediului de lucru, care in ultimii ani a devenit o modalitate importanta de atragere si retentie a angajatilor, de crestere a motivatiei si productivitatii acestora.

“Prin intermediul reamenajarii Showroom-urilor COS din Bucuresti si Cluj si deschiderea Showroom-ului din Timisoara, in toamna anului trecut, am introdus in Romania un nou concept, cel de Work-Life Center – spatii de birouri care reprezinta o extensie a stilului de viata al angajatilor, prin atractivitate, flexibilitate, confort si o puternica interconectivitate. Pe langa parteneriatele exclusive deja existente cu Steelcase, lider mondial in productia de mobilier pentru birou si Interface, cel mai mare producator de mocheta modulara, anul trecut am pus bazele unui nou parteneriat exclusiv cu producatorul german de mobilier, Walter Knoll, iar la inceputul acestui an ne-am extins portofoliul cu inca un productor de prestigiu, Thonet”, a spus Christophe Weller, CEO & Founder, COS Romania.


Cu o istorie de 200 de ani, Thonet inseamna design minimalist, contemporan, culori naturale, calitate recunoscuta pe plan mondial si, nu in ultimul rand, cel mai cunoscut scaun din lume, celebrul Thonet 214, creat cu 160 de ani in urma si reinterpretat astazi cu acelasi succes.

“In calitate de parteneri exclusivi Walter Knoll si Thonet in Romania, oferim clientilor nostri oportunitatea de a integra in solutiile de design pentru spatii de birouri, produse care ofera garantia calitatii si durabilitatii exceptionale. Mai mult, Thonet este o companie care a primit Gold Label, o recunoastere importanta a utilizarii responsabile a resurselor naturale, iar Walter Knoll, in cei peste 150 de ani de activitate, s-a remarcat pe plan mondial pentru calitatea desăvârșită a materialelor și finisajelor pe care le foloseste”, a adaugat Roxana Tanasa, Marketing Responsible, COS Romania.

Pana la sfarsitul acestui an, COS Romania preconizeaza cresterea portofoliului de parteneri exclusivi pentru Romania cu inca 3 mari nume de producatori internationali de mobilier pentru birouri si preconizeaza o cifra de afaceri in crestere cu 10% fata de anul trecut.
COS este parte a Office Solutions Group, consultant in domeniul birourilor din 1995 si unul dintre cei mai mari din Europa, cu birouri in Moscova, Sankt Petersburg, Kiev, Almaty, Astana, Atyrau, Minsk, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Pe parcursul a 21 de ani de activitate, COS a furnizat servicii profesionale si produse adecvate pentru mai mult de 1.800 de companii care aveau nevoie sa-si creeze sau sa-si transforme spatiile de lucru.

 

Back to news »
Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights