• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Yardi Romania

Corporate Office Solutions a proiectat birourile de servicii profesionale ale companiei Yardi Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Yardi Romania

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Yardi Romania, lider mondial in furnizarea de solutii software dedicate pietei imobiliare cu o experienta de peste 30 de ani, a dorit sa-si deschida al doilea sediu in Cluj-Napoca. Ei au ales cladirea Biroului Cluj si au inceput sa lucreze cu noi intr-un proiect pe doua etape. In prima faza, am gestionat amenajarea si constructia, plus designul arhitectural al primilor 3.000 de metri patrati. Cladirea are capacitatea de a gazdui mai mult de 600 de persoane si posibilitatea extinderii viitoare, in a doua faza.

Proiectul ne-a adus deja o situatie dificila: A face sa se simta confortabil multi oameni diferiti intr-un loc prietenos nu era deloc un lucru usor. Gasirea unui punct comun intre ei a fost principala noastra provocare.

Lucrul pe care il aveau in comun era destul de surprinzator: URZEALA TRONURILOR! Cartea si seria au multi fani in randul conducerii si angajatilor. Deci, a fost conceptul de a pune impreuna FUN & WORK! Jocurile, tronurile, culori stralucitoare si o terasa cu mini-pajiste, cu tufisuri si banci - in acest fel angajatii Yardi sunt intampinati la lucru in fiecare zi.

Astfel, toate salile de intalnire isi spun propriile povestiri. Camerele au fost numite dupa celebrele castele din Game of Thrones: Winterfell, Casterly Rock, Dragonstone si asa mai departe. Doua camere de meeting modulare suplimentare cu o capacitate de 100 de persoane completeaza intreaga imagine.

Adevarata provocare a fost aceea de a gazdui un numar atat de mare de angajati, fara a ii face sa se simta aglomerati. De fapt, am reusit sa pastram spatii deschise pentru mai mult de 60% din intreaga suprafata.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.