• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

CEGEDIM

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei de servicii profesionale CEGEDIM, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

CEGEDIM

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Brieful clientului a fost sa cream un spatiu care sa se incadreze in liniile corporate, in care calitatea spatiului sa fie orientata catre nevoile angajatilor. S-a dorit transparenta, dar in acelasi timp s-a pus accent pe privacy-ul angajatilor si crearea unui spatiu si mediu de lucru no-stress, s-au folosit culori calde, cu integrarea liniilor de albastru.

Se incurajeaza lucrul in echipa, dar si remote in anumite cazuri, exista numeroase zone de hot desking, iar spatiile de discutii sunt separate de zona de lucru. Pentru a incuraja productivitatea si a contribui la relaxarea angajatilor, zona de dinning a fost pozitionata pe partea pe care cladirea are deschiderea cea mai mare si vedere urbana, catre oras, cu multa lumina naturala.

Culorile din zona de dinning au fost alese in contradictie cu cele din zona de lucru, aici folosindu-se culori precum mov, crem, capucino si gri. Pentru confortul angajatilor, s-au creat mai multe zone de coffee point si snacking – pentru ca angajatii sa aiba ocazia sa se cunosca si sa socializeze.

Zonele de meeting sunt pe margine, iar birourile manageriale sunt inchise, pentru a avea cat mai multa lumina naturala si vedere catre zonele de lucru. Cegedim este o companie cu profil BPO, managementul considerand ca zone de front desk si de asteptare nu ar fi necesare, drept pentru care nu s-a alocat spatiu pentru acestea.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.