• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

UiPath

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei UiPath, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

UiPath

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

UiPath devine o forta pe piata Enterprise AI si fondatorii acesteia au dorit un birou care sa reflecte ambitiile globale ale companiei si sa le ajute sa atraga si sa pastreze cele mai bune talente. In acest proces, cerand ajutorul designerului de interior Haley McLane din Londra si COS din Bucuresti, au creat ceea ce probabil este cel mai bun spatiu de birouri din Bucuresti pana in prezent. Mediul de lucru pe care l-au creat a devenit o extensie fara precedent a marcii lor.

Asemanator cu echipa UiPath, biroul este atat sofisticat, cat si jucaus. Culorile vibrante si grafica indrazneata desemneaza zone cu o intensitate ridicata de energie, destinate interactiunilor informale dar si animate, in timp ce alte palete de culori mai subtile si modele organice sunt rezervate conversatiilor mai atente si analitice.

Amprenta cladirii a facut ca echipa sa fie impartita intre doua niveluri. Aceasta diviziune fizica a adaugat o provocare suplimentara pentru designerul interior Haley McLane. Pentru a crea un birou de succes, barierele fizice si emotionale intre departamente trebuiau minimalizate.

Pentru a permite aceasta polenizare incrucisata intre echipe, McLane s-a concentrat in mare masura pe statiile de lucru flexibile. Fiecare membru al echipei a primit propria lui "baza" personala pentru computer si obiecte personale, dar si acces la o multitudine de zone de lucru alternative. Zonele recreationale create special, dar si birourile comune, sunt amplasate cu grija, adaugand dinamism zilei de lucru. Miscarea constanta in birou ii permite Lucianei de la Sales si lui Petru din Engineering, care in mod obisnuit s-ar intalni rareori sau niciodata, sa aiba o discutie spontana despre sprijinul clientilor, langa standul de snacksuri sau pentru David de la Financiar sa poata avea o intalnire cu Mihai de la Resurse Umane, la un joc scurt de biliard.

Munca alaturi de echipa COS a fost extrem de benefic. Ei sunt experti in piata locala si au lucrat neincetat la evaluarea costurilor acestei solutii construite, sugerand alternative si asigurand executia fara probleme. Echipa COS a adus, de asemenea, o serie de referinte culturale romanesti subtile si complementare cu conceptele de design ale lui McLane. Asa cum se intampla de obicei cu aceste proiecte, si pentru companii precum UiPath in general, lucrul in echipa mare face diferenta.

Este usor de subestimat puterea de design in mediile de birou. Dar cand designul unui spatiu fizic este la fel de unic precum compania pe care o reprezinta si a fost gandit pentru a servi nevoile unice ale echipelor pe care le gazduieste, beneficiile sunt uriase, de la recrutare la motivatia zilnica pana la capacitatea de a uimi clientii, partenerii si investitorii. UiPath, in drumul sau de a deveni o poveste de succes de origine romana, a inteles pe deplin acest lucru inca de la inceput.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.