• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

TOTAL

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei Total, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

TOTAL

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Total Global Services Bucuresti, cel mai nou centru de servicii partajate din Bucuresti, ofera servicii pentru 3 procese de contabilitate principale (P2P, O2C, R2R) catre filialele Total Group. Lucrand indeaproape cu arhitectul lor existent, echipa noastra a dezvoltat o schema de proiectare compatibila cu sediul central din Paris.

Un manager de proiect din exterior a fost implicat pe tot parcursul procesului pentru a depasi provocarile infatisate atunci cand colaborezi cu un client din afara Romaniei. Lucrand intr-o cladire noua, de asemenea, a insemnat ca echipa noastra a trebuit sa stabileasca proceduri si linii de urmat pentru viitori chiriasi.

Designul final a fost format dintr-un spațiu de birouri deschis, mai multe săli de întâlniri și de consiliu. Birouri separate au fost încorporate pentru a inspira în continuare comunicarea și colaborarea. Am reusit cu succes să implementăm viziunea spatiului de lucru a celor de la Total, pentru a crea un mediu dedicat unei mai bune energii care sustine nevoile in crestere ale afacerii lor.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distincion from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Subscribe to news

Find out the latest industry news, subscribe to COS Newsletter.