• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Telus Romania

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei de servicii profesionale Telus, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Telus Romania

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Pentru unele companii este vorba despre oameni, despre a ii face sa se simta parte dintr-o familie mare. Acesta este cazul TELUS International - o interactiune multilingva a clientilor si un furnizor de servicii BPO care raspunde nevoilor de ingrijire a clientilor din partea marilor si mai respectate branduri din lume; au vrut sa aduca un feeling nou in fiecare etaj din cele cinci, in cladirea lor din Bucuresti.

Solutia arhitectului: Press Play si Engage - un loc de munca fantezist unde ursii panda si fluturii intalnesc universul Star Wars, culori stralucitoare si zambete. Cu peste 55% din spatiul destinat relaxarii angajatilor, intalniri si networking, biroul TELUS International din Bucuresti ar putea fi nominalizat pentru cel mai distractiv loc de munca pe care l-am creat in ultimii ani. A trebuit sa ne adaptam si la ritmul de creștere rapid al clientului (+ 150% / an). Aveau nevoie de un design complex pentru a raspunde nevoilor si a cultiva spiritul frumos al echipelor de asistenta si customer support. Deci, jocul nostru a fost simplu: transformati cei 10.500 de metri patrati intr-un loc care sa raspunda asteptarilor mari prin intermediul a 3 faze de constructie.

Distractia nu este o treaba obisnuita: chiar de la inceput, arhitectul a stabilit ca pentru a crea un loc si pentru a arata oamenilor ca TELUS International i-a pus pe primul loc, trebuia sa fim generosi in spatiile relaxante. Din zona jocurilor video pana la masa de biliard, stim ca oamenii care muncesc din greu merita sa se distreze. Avand in vedere ca echipa este foarte tanara, cu o varsta medie de 25 de ani, design-ul reflecta tineretea lor. Am folosit coduri de culoare pentru orientare intr-un spirit jucaus. Conceptul de design se bazeaza pe o asociere cu totemurile animalelor; identitatea corporatista asociaza tipurile de personalitate umana cu diverse animale, pesti, flori si fluturi.

Spatiul neconventional ofera angajatilor multe optiuni atunci cand vine vorba de munca, relaxare, precum si interactiune formala si informala. Impreuna cu TELUS si cu arhitectul, am construit un spatiu de interviu care sa corespunda nevoilor de expansiune ale companiei. De la Wi-Fi, la cafea si sucuri gratuite, la culori stralucitoare, totul vorbeste despre deschiderea lor pentru a crea noi relatii de afaceri si a gasi persoane pozitive care sa se alature echipei.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distincion from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Subscribe to news

Find out the latest industry news, subscribe to COS Newsletter.