• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2021 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Takeaway.com

Culorile reprezentative ale brandului se regasesc la nivel de detalii, obiecte de mobilier si accente de culoare puternice la nivel de finisaj al pardoselii, imprimand un caracter dinamic atmosferei.

Platinum Partner - 2017

Takeaway.com

Un element coordonator major al procesului de design il constituie identitatea vizuala Takeaway.com. Conceptul general de design interior a fost creat de biroul de arhitectura Vega Mirato din Olanda. Culorile reprezentative ale brandului se regasesc la nivel de detalii, obiecte de mobilier si accente de culoare puternice la nivel de finisaj al pardoselii, imprimand un caracter dinamic atmosferei.
Zona de birouri este tratata distinct cu o mocheta in nuante neutre, animata de panouri suspendate cu efect fonoabsorbant, realizate din plante naturale. Aceasta trasatura “verde” atractiva imprima o calitate estetica a lumii naturale si se regaseste in tratarea unor zone de pereti de-a lungul coridorului si in sala de conferinte.
In axul coridorului si in zona de cafeteria instalatiile sunt lasate aparente si vopsite in culoarea negru, evidentiind corpurile de iluminat liniare intr-o culoare vibranta de portocaliu, care servesc si ca suport pentru plante. Atmosfera calda a amenajarii este completata de utilizarea lemnului in nisa destinata chicinetei, si in zona de luat masa.
Partitiile de sticla care separa salile de conferinte si zona de vestiare sunt tratate cu un pattern care adauga intimizarii si caracterului vibrant al spatiului.
Contrastul puternic verde-negru-portocaliu reuseste sa valorifice logo-ul brandului Takeaway.com si sa defineasca un spatiu de lucru efervescent si prietenos.

Proiect finalizat: 2020
Locatie: Bucuresti
Arhitect: Costin Beekman, Cumulus
Fitout: COS

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights