• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Steelcase Romania

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei de servicii profesionale Steelcase, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Steelcase Romania

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Din cand in cand, ai toate piesele puzzle-ului si trebuie sa gasesti arta reala pentru a le pune impreuna intr-un mod creativ. Acesta este cazul proiectarii locului de munca al Steelcase Romania, partenerul nostru de incredere in multe alte proiecte. Steelcase Inc. este lider mondial in domeniul mobilierului de birou, cu o experienta veche de 100 de ani in ceea ce priveste crearea de locuri de munca prin intermediul retelei sale de distribuitori si a centrelor de servicii globale. Sarcina noastra este Centrul Global de Servicii din Cluj-Napoca, Romania.

Cu peste 200 de angajati care lucreaza aici in fiecare zi, sediul Steelcase din Cluj evidentiaza ideea de cooperare. Am optat pentru o abordare minimalista intr-o utilizare optimizata a spatiului, care permite angajatilor sa-si indrepte personalitatea si sa-si faca locul. Ce altceva ar servi mai bine o companie care a investit 100 de ani in a descoperi cum sa atinga potentialul profesional complet cu ajutorul factorilor de mediu?

Intotdeauna tintim sus in ceea ce priveste calitatea, dar de data aceasta am reusit cu adevarat sa ne depasim pe noi insine. Cladirea veche a venit cu o versiune clasica, dar si cu cateva limitari (de exemplu, peisajul fix, adus de perete, pe care nu ni s-a permis sa-l demontam).
Cererea principala a Steelcase era ca, desi angajatii lucrau intr-un spatiu deschis, ar fi trebuit sa aiba un sentiment confortabil de intimitate. Asadar, accentul nostru s-a indreptat spre impartirea spatiului si formarea unui ecosistem viu cu zone diferite care raspundeau diverselor nevoi. Am fost foarte motivati si onorati sa lucram cu unul dintre cei mai buni consultanti de pana acum, John Small, Director de proiectare la Steelcase.

Sediul central este construit pe 3 niveluri si ofera 4 sali de conferinte mari, 8 camere de dimensiuni medii pentru intalniri video si 12 camere linistite care ofera angajatilor posibilitatea de concentrare maxima atunci cand este necesar. Spatiul ramas este impartit in zone dedicate fiecarei echipe de lucru, adresandu-se nevoilor lor particulare cu ajutorul solutiilor tehnologice. Cu spatiile predominante (75%) am sprijinit munca in echipa, creativitatea si cooperarea. Fara a clipi din ochi, am folosit mobila eleganta Steelcase - mobilierul potrivit pentru oamenii potriviti; mers pe jos vorbind atunci cand aleg cea mai buna solutie. Un concept de mobilier Steelcase, Workcafe este prezent la fiecare etaj. Spatiul este o oaza relaxanta, dar si un loc cu vibratii bune care pot oferi inspiratie atunci cand lucreaza.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.