• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

OLX

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei OLX, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

OLX

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Grupul OLX este una dintre cele mai importante piete online din Romania. Echipa de management OLX a decis sa se extinda si sa se mute intr-un nou spatiu de birouri care sa sprijine mai bine creșterea numarului de angajati, dar sa si reflecte valorile marcii acestora si sa continue sa sporeasca angajamentul și coeziunea membrilor echipei.

Principiul de design a fost acela de a proiecta modelul virtual de comert si publicitate in domeniul fizic al mediului de birou. Platformele online OLX promoveaza anunturi pentru vanzări imobiliare, vanzari de masini si anunturi promoționale generale care incurajeaza vanzarea unei game foarte largi de produse si servicii.

Aceste notiuni au inspirat un design care gazduieste funcții tipice de birou si, desi zonele din cadrul biroului au teme diferite, întregul spațiu poate fi transformat rapid pentru intalniri formale, precum si ca zona de activitati de agrement pentru echipe.

Conceptul de design traduce ideea unei piete de desfacere catre un aspect cald industrial care descrie varietatea și schimbarea prin vocabularul de design. Tavanul expus, diferitele tipuri de placari de lemn, sticla, beton expus și caramida, formeaza fundalul mediului activ al spatiilor de birouri.

Mijlocul spatiului este reprezentat de cantină, sala de divertisment si doua sali de intalnire care pot fuziona si forma o sala de conferinte mai mare, dar se si pot deschide pe o parte, permitand o suprafată deschisa sporita care sa poata fi folosita pentru intalniri, etc

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x

Subscribe to our newsletter

You’ll receive the latest news from the office solutions industry

You’ll get access to our campaigns

You’ll be updated with design and product insights