• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

FITBIT

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei Fitbit, aflata in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

FITBIT

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Clientul si-a dorit un spatiu energic, vibrant, youthfull, in culori calde, in mare parte si cu accente de culori pregnante in zonele de relaxare. Urmand linile corporate ale brandului, am creat un spatiu care incurajeaza creativitatea, relaxarea si productivitatea. S-a pus accent pe wellbeing-ul angajatilor, de accea s-a investit foarte mult in calitatea produselor. S-au creat zone de relaxare, lucru individual si deopotriva zone care incurajeaza colaborarea. Birourile angajatilor sunt Steelcase Ology – birouri ajustabile pe inaltime, unde se lucreaza standing, iar in zonele collaborative am introdus Steelcase Lagunitas – canapele cu panouri separatoare.

Zonele de impact sunt receptia si dinning-ul. La receptie si in zona de asteptare s-au amenajat pereti vii din muschi si licheni, fapt care amplifica sentimenul de bine al angajatilor sau al vizitatorilior, atunci cand folosesc aceste doua zone.

In bucatarie exista rafturi si vitrine frigorifice unde angajatii au cafea, gustari, snacksuri. Exista, de asemenea, zona de relaxare, unde regasim mese de ping pong, biciclete, trotinete, puse la dispozitia angajatilor pentru relaxare, tinand cont de cerintele clientului de a crea un stil de lucru mai prietenos pentru angajati.

Se incurajeaza flexibilitatea zonelor de lucru, locurile fiind teoretic alocate, insa fara a exista din partea angajatilor obligatia de a lucra din acelasi loc in fiecare zi. Se incurajeaza creativitatea cu ajutorul tablelor de scris mobile Clarus, plus alte diferite suprafete de scris si sharing ideas. Pentru etajul 1 se pune accent foarte mult pe design. S-au ales corpuri de iluminat arhitecturale, plasate pe anumite zone, in culorile brandului, plus corpuri de iluminat din beton, care vor fi dezintegrate de angajati. Va exista o zona Mother Care unde femeile insarcinate sau tinerele mame se pot relaxa sau pot alapta, alaturi de o sala de testare a produselor unde vor exista benzi de alergare, zone de yoga, etc.

De asemenea, spatiul va acomoda un laborator unde se vor testa diverse device-uri si se vor face ajustari ale produselor. Dinning room-ul s-a vrut a fi o zona de get together si include o zona de bar, TV, scaune de bar foarte colorate plus plante. Va exista si o zona de Town Hall meeting pentru evenimente interne, speechuri sau traininguri. Salile de meeting sunt ultra high tech si pline de culoare plus elemente acustice Buzzi si table de scris Clarus pentru sharing ideeas. Modelul de mocheta este foarte interesant si a fost ales pentru a completa designul intregului spatiu. Colectia Composure de la Interface a fost integrata pentru a da senzatia de spatiu industrial iar Colectia Infuse pentru a-i da fluiditate.

Zonele de meeting au culori vibrante, diferite – magenta, azur, forest, mandarin- combinate cu elemente acustice Buzzi in aceleasi nuante. Pentru a delimita birourile si pentru confortul angajatilor s-au ales panouri separatoare frontale Division frameless screens de la Steelcase, iar angajatii sunt incurajati sa isi personalizeze si sa-si insufleteasca spatiul de lucru cu decoratiuni personale. Exista o zona de IT Helpdesk, spatiu very high tech, care va servi drept centru de rezolvare a problemelor ce tin de soft, pentru oamenii din afara companiei. Ideea generala pune accent pe bunastarea angajatilor si incurajeaza mobilitatea. COS work: design, mobilier, mobilier personalizat, zone de relaxare, Clarus, Buzzi, mobilier de laborator.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.