• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Microsoft Bucuresti

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei de servicii profesionale Microsoft, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Microsoft Bucuresti

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Natura locului de munca modern a evoluat in ultimele decenii. Suntem constienti de impactul spatiilor de lucru interioare asupra stilurilor de lucru ale productivitatii, creativitatii si bunastarii. Conceptul promoveaza in mod explicit Principiile de proiectare directoare ale Microsoft, punand accentul pe experienta vizuala, creand momente de explorare si descoperire si stabilind zone deschise pentru ca oamenii sa isi desfasoare activitatea creativa.
Aceste principii au reusit sa inoveze spatiul de lucru printr-o schimbare inclinata spre un design inductiv rezidential si ospitalier din spatiul de birouri corporativ existent.

Ideea principala a fost crearea unui mediu de auto-stimulare pentru inovare, rezolvarea problemelor de creativitate si progres, tinand cont de nevoia umana de a se conecta cu natura. Interioarele spatiilor de lucru au in vedere forme din natura prin elemente de design si zone de relaxare planificate in apropierea curtii interioare, cu abundenta naturala.

Oferind angajatilor posibilitatea de a alege dintr-o zona verde proaspata sau o zona acoperita cu lemn cald, oriunde se simt inspirati sa lucreze, ii dam acestui spatiu o calitate excelenta si flexibilitate. O varietate de spatii de lucru coexista intr-un mediu deschis, complet cu o gama larga de zone private de colaborare, zone de colaborare pentru grupuri mici si mari, care promoveaza alegerea angajatilor. Ne-am concentrat pe plafonul care serveste ca ancora vizuala in spatiu si pe orientarea utilizatorului in spatiul de lucru. Rezumand toate culorile vibrante si texturile am construit un spatiu care nu doar aduce oamenii impreuna, ci ii aduce mai aproape de natura.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.