• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Johnson & Johnson

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei Johnson & Johnson, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Johnson & Johnson

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Grija pentru lume, cu cate o persoana pe rand... inspira si uneste oamenii de la Johnson & Johnson. Grija pentru companie, cu fiecare angajat pe rand, a inspirat COS in crearea locului de munca Johnson & Johnson. Admiram cu adevarat clientii care au un tel inalt, asa ca, atunci cand am colaborat cu aceasta companie, am vrut sa le oferim un pic celor care sunt in mod constant preocupati de bunastarea oamenilor.

Printr-o miscare de consolidare a afacerilor, Janssen Pharmaceutical si Johnson & Johnson au hotarat sa mearga pe un drum comunn si au nevoie de noi birouri pentru angajatii celor doua divizii. Aceasta a insemnat, de asemenea, o noua schimbare: conceptul nou de la locul de munca al spatiului FLEX care demonstreaza mobilitatea angajatilor. Doar 2 birouri cu un loc fix: HR & Finance. Concept Insights: Arhitectul a urmat ghidul global de branding, dar a imbogatit cu o abordare locala.
Spatiul este impartit in 3 zone: Zona de lucru 1, Zona de lucru 2, Zona de lucru 3. In plus, angajatii pot folosi camere de relaxare, o sala spatioasa de antrenament si 12 camere focus. Rezultatul este un spatiu flexibil care permite integrarea muncii individuale si a muncii in echipa. Fiecare zona are propriul credo inspirat din viziunea brandului.

Receptia a fost statement-ul pentru intregul loc. Toti credem ca ar trebui sa fie iubire la prima vedere si acesta a fost calea de a dovedi. Lampile, plafonul din lemn lamelar aduc o atmosfera familiara intregului loc. Aranjamentele cu lumina spun Bine ati venit in intregul peisaj. Fiecare zona este delimitata vizual de covor. In functie de tipul de echipa care lucreaza in zona, podeaua are nuante rosii sau galbene. Alegerea noastra pentru draperii in loc de jaluzele a fost final touch-ul pentru un amestecul vizual al unui ambient ospitalier.

Sistemul de ventilatie a fost pus in aplicare tinand cont de sanatatea angajatilor - in mod constant suplimenteaza aerul curat in incaperi. Sistemul in sine este o structura foarte complexa si grea, care necesita o calibrare a know-how-ului specializat. Iluminatul este obtinut prin LED-uri durabile pentru scopuri functionale, dar si prin lampi facute la comanda ca elemente de decorare. Cele 6 zone de imprimare sunt echipate special cu sertare de reciclare. Termenul limita foarte scurt nu ne-a incurcat in procesul de a elabora acest proiect. Rezultatul a fost un client foarte multumit si o tranzitie excelenta spre un nou mod flexibil de lucru.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distincion from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Subscribe to news

Find out the latest industry news, subscribe to COS Newsletter.