• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Euromaster

Corporate Office Solutions a proiectat birourile de servicii profesionale Euromaster, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Euromaster

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Euromaster este o companie implicata in industria de automobile care a decis la inceputul anului 2016 sa-si extinda centrul de sprijin in Bucuresti cu 2000 mp. Etajul cladirii a avut o structura speciala care ne-a oferit cateva idei functionale si de design: cele doua cladiri sunt legate intre ele de "un pod", o zona ingusta care avea acces la unele terase interioare. Clientul a decis sa aiba un centru de conferinte in biroul sau care sa fie inchiriat altor companii. Avand in vedere acest lucru, proiectarea zonei a trebuit sa fie diferita, dar si integrata in designul spatiului de birouri.

Terasele interioare sunt in centrul biroului. Am instalat niste voaluri textile pentru a crea impresia ca o barca veche tocmai a ancorat. Soarele vine de sus si, pentru cateva secunde, aveti sentimentul ca va aflati pe mare.

Vorbind despre zona de birouri, tema naturii a fost rapid adoptata: salile de intalniri au numele raurilor, iar centrul de conferinte este numit Delta Dunarii. Culorile cu accente verzi, plantele, elementele din lemn se regasesc peste tot. Punctele de cafea arata mai degraba ca niste cafenele decat ca o camera obisnuita de pranz la birou. Ideea a fost sa aducem un mediu diferit, mai relaxat, sa te poti desprinde de munca ta pentru o vreme si sa incepi cu un alt feeling. Sala de bord are un touch mai elegant, dar am pastrat modernismul si usurinta. Mediul de lucru este deschis si luminos, cu linii curate, texturi si culori placute.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.