• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Corporate Office Solutions

Corporate Office Solutions a proiectat si dezvoltat propriile birouri situate in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Corporate Office Solutions

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Pentru propriul showroom, COS Romania – binecunoscuti la nivel national pentru oferirea de solutii de design si amenajare a spatiilor de lucru – au mizat pe filosofia human centered design. Intelegerea stilului de viata si a nevoilor utilizatorilor spatiului de lucru a determinat si articularea showoom-ului din Bucuresti. Rezolvarea a venit, in primul rand, din indentificarea problemelor existente, cea mai importanta dintre acestea fiind lipsa de comunicare dintre echipe. Astfel, colaborarea si interactiunea dintre acestea a devenit coloana vertebrala a amenajarii si a gandirii spatiului de lucru care faciliteaza comunicarea, potentand prin partile componente creativitatea fiecarei echipe, asigurand si buna functionare a totului unitar.

Simbolic, Work Café-ul este punctul central al spatiului de lucru, prilej de intalnire, atat intre gazde si vizitatori, cat si intre echipele COS. Work Café-ul indeplineste si functie de separare si organizare a spatiului. Siluetele organice de la nivelul plafonului sau al barului si chiar scaunele inalte se incadreaza intr-o linie generala care se inspira din designul biofil pentru a imprima o amprenta natural intregului spatiu. Printre componentele acestuia: mister, perspectiva, refugiu. Natura muncii utilizatorilor este cea care da ritm dinamicii amenajarii ce incurajeaza obiceiurile nomazilor. Lemnul a fost privilegiat, fiind prezent la nivel parietal, in compozitia barului, in anumite structuri de separare a zonelor etc.

In combinatie cu textilele si metalul care rezolva plafonul, acesta contureaza spatiul in functie de nevoile angajatilor, tinandu-se cont de nivelul de zgomot, tipul de activitate sau numarul de persoane care ocupa o anumita zona. Innovation Center este conceptul zonei propriu-zise de lucru, unde se desfasoara majoritatea activitatilor si unde exista si cele mai multe posturi de lucru fixe. Printre acestea sunt inserate si zone ce indeplinesc diverse alte functiuni care prilejuiesc momente de intalnire cu clienti, discutii, relaxare. Alegerea mobilierului si a textilelor contribuie la conturarea spiritului de Work-Life Center - locul in care echipa isi traieste viata din timpul orelor de serviciu. Un alt element important de care s-a tinut cont este prezentarea unor solutii inteligente de integrare a tehnologiei, cu accent pe elemente inovatoare: sisteme legate de comunicarea la distanta, detalii care imbunatatesc acustica incaperilor, sistem electronic de programare a salilor de intalnire etc.

Dinamica spatiu-om transforma in principal punct de interes al amenajarii reactiile pe care locul le genereaza echipelor si, in acelasi timp, modalitatea in care fiintele modeleaza locul prin obiceiuri de lucru si comportament. Interesant este viitorul, modul in care aceasta dinamica va influenta si va modifica spatiul de lucru.

Text: Manuela Zipisi, Igloo

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.