• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2020 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

CBRE Romania

Corporate Office Solutions a proiectat birourile de servicii profesionale CBRE, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

CBRE Romania

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

CBRE Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii imobiliare din tara, infiintat in 2008. In 2016, ei si-au schimbat sediul si ne-au chemat sa le transformam cei 400 de metri patrati de birou intr-un spatiu neconventional care trebuia sa-i stimuleze pe angajati sa colaboreze in mod liber, dar inca sa reprezinte caracteristicile marcii.

Conceptul castigator se bazeaza pe caracteristicile inovatoare ale marcii. Conceptul "Thunder Green" este o combinatie intre creativitate (fulgerul), simbolul naturii si implicarea clientilor in sustenabilitate (verde). De aceea, tunetul a devenit laitmotivul care leaga toate spatiile.

Zona de receptie a fost conceputa ca miezul central, asigurand legatura dintre clienti si zonele de lucru. Configuratia sa a transformat spatiul in unul flexibil care poate fi usor schimbat intr-o zona de discutii. Centrele de reproiectare ale biroului in jurul noului concept de desfacere la cald, presupunand ca oricine din companie, incepand cu directorul general, nu mai are birouri fixe. Cu o capacitate de 30 de stații de lucru si module de lucru pentru o singura persoana - mobilierul smart ofera un design ergonomic atent la pozitia salonului. Indiferent daca angajatii cauta zone private, de lucru in echipa sau de brainstorming, exista un loc perfect pentru oricine.

Fiecare sala de intalniri are propriul sau design si tema diferita, fie ca este una din cele 4 sali de intalnire pentru vizitatori, una din cele 2 sali de intalnire in spatiu deschis sau una din cele 5 camere de chat din zona de lucru. Angajatii se pot bucura, de asemenea, de diferite domenii tematice: o atmosfera exclusiva a clubului, o zona de tehnologie, sala de harti pentru exploratori sau lumea jucatoare a lui Lego.
 
Am folosit numai produse de inalta calitate, de la covor la scaune de birou. Interfata Human Nature a covorului a determinat oamenii sa se intoarca la fauna salbatica, amintind de materialele, texturile si tonurile pe care le gasim in lumea naturala. De asemenea, biroul a fost dotat cu scaune Gesture, declarate cele mai bune din lume in 2015, fiind cunoscute pentru designul atractiv, calitate, comfortabilitate, zeci de optiuni de finisare si ajustabilitate. In plus, am respectat cerintele tehnice specifice care includ: lampi cu LED-uri, suporturi reglabile pentru monitoare de birou si afisaje mari pe mai multe zone (sali de intalnire si spatii deschise). Redesignul si configurarea au sporit semnificativ colaborarea interdepartamentala si au creat un mediu de lucru mult mai atractiv.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.