• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Accenture Bucuresti

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei Accenture, cu sediul in Bucuresti, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROIECTE

Accenture Bucuresti

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Accenture.

Propunerea de proiectare descrie intersectiile unor volume simple, iar limitele si intersectiile sunt marcate de contraste. Continuitatea vocabularului arhitectural este accentuata de benzi de culoare care marcheaza limitele dintre lumina si intuneric, rece si cald. Fasiile predominante, desi statice in executie, sunt percepute ca un contur dinamic care orienteaza vederea in intreg spatiul.

Primul impact cu zona de receptie este mentinut la o nota ridicata atat in salile de sedinta, cat si pe coridoare. Sentimentul de spatiu este sugerat prin plasarea in prim plan a corpurilor de iluminat minimaliste care ofera o lumina clara tavanului inchis, intunecat, lasand impresia unei continuitati in spatiul cosmic.

Limitele sunt distorsionate, iar ideea de gandire si de abordare inovatoare a tuturor lucrurilor este sugerata de lipsa zidurilor sau a plafoanelor. Totul este un intreg, iar totul urmeaza si se indreapta spre o idee.

Tehnologia si elementele naturale se amesteca in acest peisaj de dinamism si independenta. Proiectat in mod specific, spatiul ramane loial brandului si imbogateste semnificatia a ceea ce reprezinta Accenture. Designul covorului este compus din diferite elemente Interface, ca parte a abordarii de proiectare, dar si ca o dorinta de constientizare a mediului. Integrarea elementelor naturale, cum ar fi plantele, sub forma de ziduri verzi, are rolul de a ne face sa intelegem aspectul natural al starii umane, dar si principiile biofilice de ordine.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distincion from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Subscribe to news

Find out the latest industry news, subscribe to COS Newsletter.