• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2019 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

8×8 Inovare si cercetare

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei 8x8, cu sediul in Cluj Napoca, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROJECTS

8×8 Inovare si cercetare

In 21 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10.000 de proiecte.

Clientul ideal este 8x8 Research and Innovation, o companie internationala care dovedeste din nou, ca orasul Cluj Napoca este o oaza puternica de tehnologie si o zona de experienta inovatoare.

8x8 este furnizorul de servicii sigure si solutii de comunicatii pentru intreprinderi in peste 40 000 de companii din peste 100 de tari din cele sase continente. Solutiile lor de tip cloud out-of-the-box inlocuiesc sistemele traditionale PBX hardware si software bazate pe proprietati, cu o solutie flexibila si scalabila serviciului de Software (SaaS), care cuprinde serviciul de telefonie pentru afaceri de tip cloud, solutii pentru centrul de contact si conferinte. Cel mai important, filozofia 8x8 este "Ne jucam pentru a castiga".

A fost atat impresionant, cat si magulitor sa fim cei care sa construiasca un loc de zi cu zi pentru minti atat de stralucitoare. Pur si simplu l-am numit Fabrica de Idei. IdeaLconcept a iesit chiar din miezul companiei. Stiam ca trebuie sa construim un loc care sa reprezinte procesul de creatie si care sa spuna cu voce tare faptul ca la 8x8 este vorba despre gandirea inovatoare.

Am creat 6 sali de meeting, dintre care 3 sunt numite dupa orase unde se afla birouri 8x8: San Jose CA, Londra Marea Britanie si Cluj Napoca - Romania. Suntem pregatiti sa completam proiectul cu mai multe camere daca este necesar, odata ce compania creste la nivel international. Inspiratia cerului albastru este adusa de o terasa spatioasa de peste 53 de metri patrati, iar o zona buna de relaxare este cantina (de peste 66 mp). Doua spatii larg deschise care reunesc mintile libere.

Cum un brainstorming poate aparea peste tot, spatiul de colaborare a fost de cea mai mare importanta. De exemplu, intalnirile la mic dejun sunt acum foarte populare in companie.

Intreg spatiul are o senzatie de relaxare datorita cafenelei si teraselor.

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.

x
Aboneaza-te la newsletter

Afla noutatile din industrie, aboneaza-te la newsletter-ul COS.