• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2022 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

Este la fel de dezirabil să lucrezi în spații deschise, pe cât este necesar să te retragi și să găsești zone de intimitate pe parcursul zilei, dar și să apropii echipele, facilitandu-le astfel spatii de intalnirile unde pot lucra impreuna pentru a dezvolta idei noi.

Platinum Partner - 2017

Reckitt Benckiser este un producător global și lider în domeniul produselor de ingrijire pentru sănătate, casă, și igienă, axat pe crearea de produse simple, inovatoare, care facilitează ca indivizii, familiile și comunitățile să trăiască mai sănătos și mai fericiți.
Brief-ul proiectului a constat în crearea unui spațiu care sa exprime și sa fie în conformitate cu cultura corporativă a brandylui Reckitt. Prin urmare, întregul spațiu este o manifestare: fiecare sală de întâlnire privată are o temă bazată pe produsele pe care compania le livrează, fiecare zona de discutie deschisa are un cod de culoare simbolic asociat scopurilor lor (verde – durabilitate, violet – hrănirea generațiilor viitoare, albastru – o lume mai curată, etc.). Propunerea noastră a inclus și o cronologie a produselor plasate pe unul dintre coridoarele principale, pentru a crea conștientizarea mărcii.
Intervenția noastră pune mare accent pe oferirea de soluții specifice pentru confidențialitate și colaborare dar și pentru zone de colaborare de tip informal. Este la fel de dezirabil să lucrezi în spații deschise, pe cât este necesar să te retragi și să găsești zone de intimitate pe parcursul zilei, dar și să apropii echipele, facilitandu-le astfel spatii de intalnirile unde pot lucra impreuna pentru a dezvolta idei noi.
Spațiile închise au fost plasate în jurul elementelor structurale majore centrale, lăsând zonele din apropierea fațadei scufundate în lumină naturală. Acest lucru a permis angajaților care lucrează în spațiul deschis să se bucure de priveliștile frumoase pe care le oferă etajele 11 și 12. Presărate în jurul spațiului deschis, oamenii vor găsi petice colorate de covor care marchează zonele deschise de colaborare dotate cu ecrane TV.

Cantina de la etajul 12 este tratată ca o cafenea și are diferite opțiuni de relaxare care merg de la un tip mai informal la un tip de zonă de prânz rapid, lângă fațadă. Scopul său este de a ajuta oamenii din diferite departamente sau echipe să interacționeze într-un mod mai relaxat.
În general, noul spațiu al lui Reckitt promovează apropierea comunității prin îmbunătățirea colaborării dintre echipe și oameni în general.

Proiect: Reckitt Benckiser Office, etajul 11 si 12 - partial, in Crystal Tower Building
Year: 2020
Surface: 1500 sqm
Echipa
Interior architecture: Iulia Dascalu & Madalina Movileanu.
Project Director: Tudor Borsan
Project Manager: Ionut Oprea

PROIECTE

Alte Proiecte

Spatiul de lucru prinde viata prin solutii complete de design interior.

INSTAGRAM

@cos_bucuresti

COS primeste distinctia premier de la Steelcase Inc.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Contact us for your custom solution

Solicitare

Pentru orice cerere legată de produsele sau serviciile noastre folosește pur și simplu formularul de mai jos.

    x

    Subscribe to our newsletter

    You’ll receive the latest news from the office solutions industry

    You’ll get access to our campaigns

    You’ll be updated with design and product insights