• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2018 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.
We Are Platinum! Again!
Platinum Partner - 2017
SERVICII

Logistica & Relocare

Da o viata noua spatiului de lucru cu solutii complete personalizate de design interior.

Relocare

Departamentul nostru de logistica are o experienta vasta in asistarea companiilor in relocarea in Bucuresti si in tara, dar si pentru relocarea internationala.

Timpul pierdut pe durata relocarii este o ingrijorare majora pentru companii. Partenerierea cu o companie care intelege aceasta problema si ofera solutia potrivita poate avea un impact semnificativ asupra productivitatii angajatilor. Serviciile noastre de mutare pastreaza cel mai inalt nivel de performanta si calitate pe intreaga durata a operatiunilor, asigurandu-ne ca totul decurge conform planului inca din prima zi. Mai intai analizam, apoi coordonam intregul proces si colaboram cu persoanele de contact din compania dumneavoastra pentru a crea cel mai placut mediu de lucru in noul birou.

COS dispune de echipa, echipamentele si vehiculele necesare pentru a reloca o companie in cele mai bune conditii, gama noastra de servicii incluzand: impachetare, mutare, instalare.

Perioada de nefunctionare

Cand se relocheaza o afacere, perioada de nefunctionare este o preocupare majora. Parteneriatul cu o companie care intelege aceasta problema si ofera solutiile potrivite poate avea o diferenta semnificativa in ceea ce priveste relocarea.

Calitatea

Serviciile noastre mentin cele mai inalte standarde de calitate pe parcursul operatiunilor, asigurand ca totul functioneaza bine din prima zi.

Consultari preliminare

Realizam consultari preliminare, coordonam miscarile reale ale transferului si lucram alaturi de partile interesate (managerii de birou, administratorii de administrație) pentru a va ajuta sa va pregatiti si sa va bucurati de noul birou.

SERVICES

Other Services

Bring new life to your workspace with complete custom tailored interior design solutions.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distinction from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.