• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
• Corporate Office Solutions • We Are Platinum! Again! •
2018 © COS. Proudly Crafted by Quart Creative Agency.

8×8 Inovare si cercetare

Corporate Office Solutions a proiectat birourile companiei 8x8, cu sediul in Cluj Napoca, Romania.

Platinum Partner - 2017
PROJECTS

8×8 Inovare si cercetare

In 20 de ani de prezenta in Romania am finalizat peste 10,000 de proiecte.

Clientul ideal este 8x8 Research and Innovation, o companie internationala care dovedeste din nou, ca orasul Cluj Napoca este o oaza puternica de tehnologie si o zona de experienta inovatoare.

8x8 este furnizorul de servicii sigure și soluții de comunicații pentru întreprinderi în peste 40 000 de companii din peste 100 de țări din cele șase continente. Soluțiile lor de tip cloud out-of-the-box înlocuiesc sistemele tradiționale PBX hardware și software bazate pe proprietăți, cu o soluție flexibilă și scalabilă serviciului de Software (SaaS), care cuprinde serviciul de telefonie pentru afaceri de tip cloud, soluții pentru centrul de contact și conferințe. Cel mai important, filozofia 8x8 este "Ne jucăm pentru a câștiga".

A fost atât impresionant, cât și măgulitor să fim cei care să construiască un loc de zi cu zi pentru minti atât de strălucitoare. Deci, pur și simplu l-am numit Fabrica de Idei. IdeaLconcept a ieșit chiar din miezul companiei. Știam că trebuie să construim un loc care să reprezinte procesul de creatie și care sa spuna cu voce tare faptul că la 8x8 este vorba despre gândirea inovatoare.

Am creat 6 săli de întâlnire, dintre care 3 sunt numite după orașe unde se află birouri 8x8: San Jose CA, Londra Marea Britanie și Cluj Napoca - România. Suntem pregătiți să adăugăm mai multe camere dacă este necesar, odată ce compania crește la nivel internațional. Inspirația cerului albastru este adusă de o terasă spațioasă de peste 53 de metri pătrați, iar o zonă bună de relaxare este cantina (de peste 66 mp). Două spații larg deschise care reunesc mințile libere.

Cum un brainstorming poate apărea peste tot, spațiul de colaborare a fost de cea mai mare importanță. De exemplu, întâlnirile de mic dejun sunt acum foarte populare în companie.

Întregul spațiu are o senzație de relaxare datorită zonei cafenelei și teraselor.

INSTAGRAM

@CorporateOfficeSolutions

COS receives premier distinction from Steelcase Inc.

inquiry

For any enquiry on our products or services, simply use the form below.