Blog

Descoperiti cele mai noi concepte de design interior pentru spatiile de birouri, inspirati-va din blogul nostru si impartasiti-ne parerile dumneavoastra.
Podcast: Birourile - destinatii performante de lucru Distribuiti
Image / Podcast: Birourile – destinatii performante de lucru

Introducere: Christine Congdon, editor al revistei Steelcase 360, descrie cum standardizarea spatilor de lucru in vederea eficientei, limiteaza printr-o abordare uniforma potentialul de inspiratie, creativitate si conexiuni sociale ale angajatilor.

 

Remarcam o reactie din ce in ce mai puternica a angajatilor de a respinge conceptul de spatiu de birou, asa cum se prezinta el astazi: ca o masa uniforma si neinspirata de sabloane.

Stabilita pentru a creste randamentul, abordarea rigida limiteaza potentialul pentru inspiratie, creativitate si conexiune sociala. In schimb, angajatii cauta autenticitate, autoexprimare si libertatea de a alege unde si cum sa lucreze. Putem spune ca asistam la o adevarata renastere a spatiului de lucru.

O miscare cultura ce redefineste mediul de lucru corporatist – de la concentrare pentru eficienta la o abordare pluralista care imbogateste confortul fizic, cognitiv si emotional al oamenilor.

Asemanator unei comunitati dinamice, noul ecosistem de spatii sprijina modul in care oamenii lucreaza. Atunci cand sunt proiectate cu atentie, birourile devin destinatii de lucru ce imbina design-ul, elementele fizice si performanta intr-o atmosfera stimulanta si transcede tendintele temporare.

Va invitam sa o ascultati pe Chris Congdon, editor al revistei 360, care vorbeste despre cercetarea din spatele acestei miscari culturale si despre cum spatiile create pentru a stimula confortul emotional al angajatilor sunt benefice pentru acestia si pentru organizatiile in care ei lucreaza.

Nu exista comentarii la acest post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts
http://www.cos.ro/wp-content/uploads/2016/08/smart-wall.jpg

In Aug 23, 2016 in Tendinte

Partitiile interactive SMART - i - WALL pot schimba o partiție obisnuita intr-un instrument de lucru multimedia cu control tactil . Pentru a demonstra eleganta si progresul tehnic al acestei soluții va invitam sa urmariti filmul de prezentare .

Mai mult Distribuiti
http://www.cos.ro/wp-content/uploads/2016/07/dg-20150404-6041mica1.jpg

In Iul 25, 2016 in

Petrecem atat de mult timp la locul de munca, incat nu este o surpriza faptul ca ne dorim ca mediul nostru de lucru sa fie atractiv, sa fie mai mult decat patru pereți si un birou simplu.

Mai mult Distribuiti