Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
ZF: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier Distribuiti
Image / ZF: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier

Piata mobilei le da incredere producatorilor si importatorilor: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier

Consumul intern de mobila a crescut cu circa 19% in primul trimestru, iar importurile au crescut cu 20% in aceeasi perioada, ajungand la 140 de milioane de euro, a spus Aurica Sereny, presedinta Asociatiei Producatorilor si Furnizorilor de Mobila (APMR).

Si importatorul de mobila de birou Corporate Office Solutions (COS) vede un avans al pietei de mobila in ultimii ani si estimeaza ca ritmul va continua cel putin in urmatorii ani.

"Piata de mobilier de birou este in crestere accelerata inca din 2014, iar aceasta tendinta va continua in 2016 si 2017. In acest an, asteptam finalizarea unor proiecte imobiliare semnificative, livrarea de cladiri de clasa A, ceea ce ne face sa credem ca vom atinge cifra de afaceri de 20 de milioane de euro. aceasta ar reprezenta o crestere de 25% fata de rezultatele din anul precedent (16.2 milioane de euro in 2015)", spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

Compania importa produse de la americanii de la Steelcase, de la italieni si spanioli si colaboreaza pe piata locala cu Johnson& Johnson, Microsoft, Oracle,  Mondelez, Bombardier Cluj-Napocda si alte companii carora le amenajeaza birourile.

Anul trecut, COS a inregistrat o cifra de afaceri de 16.2 milioane de euro, in usoara crestere fata de 2014, potrivit informatiilor transmise de reprezentantii companiei.

COS a intrat pe piata locala in urma cu aproximativ 18 ani si detine birouri in Bucuresti si Cluj. Sectorul amenajarilor de birouri se situeaza in jurul valorii de 40 milioane de euro.

Puteti citi articolul integral pe site-ul ZF.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Articole (COS in presa)

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti