Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
ZF: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier Distribuiti
Image / ZF: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier

Piata mobilei le da incredere producatorilor si importatorilor: Romania are printre cele mai dinamice piete din UE in cumpararea de mobilier

Consumul intern de mobila a crescut cu circa 19% in primul trimestru, iar importurile au crescut cu 20% in aceeasi perioada, ajungand la 140 de milioane de euro, a spus Aurica Sereny, presedinta Asociatiei Producatorilor si Furnizorilor de Mobila (APMR).

Si importatorul de mobila de birou Corporate Office Solutions (COS) vede un avans al pietei de mobila in ultimii ani si estimeaza ca ritmul va continua cel putin in urmatorii ani.

"Piata de mobilier de birou este in crestere accelerata inca din 2014, iar aceasta tendinta va continua in 2016 si 2017. In acest an, asteptam finalizarea unor proiecte imobiliare semnificative, livrarea de cladiri de clasa A, ceea ce ne face sa credem ca vom atinge cifra de afaceri de 20 de milioane de euro. aceasta ar reprezenta o crestere de 25% fata de rezultatele din anul precedent (16.2 milioane de euro in 2015)", spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

Compania importa produse de la americanii de la Steelcase, de la italieni si spanioli si colaboreaza pe piata locala cu Johnson& Johnson, Microsoft, Oracle,  Mondelez, Bombardier Cluj-Napocda si alte companii carora le amenajeaza birourile.

Anul trecut, COS a inregistrat o cifra de afaceri de 16.2 milioane de euro, in usoara crestere fata de 2014, potrivit informatiilor transmise de reprezentantii companiei.

COS a intrat pe piata locala in urma cu aproximativ 18 ani si detine birouri in Bucuresti si Cluj. Sectorul amenajarilor de birouri se situeaza in jurul valorii de 40 milioane de euro.

Puteti citi articolul integral pe site-ul ZF.

Cititi si

In Dec 7, 2016 in Articole (COS in presa)

"Am venit in Romania in urma cu 10 ani. Piata s-a dezvoltat continuu si a devenit competititiva cu alte piete. As compara Romania cu economii ca Cehia sau Polonia sau tarile din zona Balcanilor. Cand comparam cu Europa de Vest – este o diferenta mare. Romania se afla inca pe o curba ascendenta de dezvoltare si lucrurile nu se pot schimba peste noapte, totul necesita timp”, a mai adaugat Nicolaisen.

Mai mult Distribuiti

In Nov 29, 2016 in Articole (COS in presa)

Natura este imperfectă, așadar umană, iar pardoseala acoperită de o mochetă eco, ce aduce frumusețea imperfectă a naturii la interior, umanizează spațiul. “Secretul” designului biofilic aceasta este: aduce natura la interior și ne face să experimentăm ce are mai frumos și mai firesc “umanul” – naturalul.

Mai mult Distribuiti