Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
ZF: COS a trecut de pragul de 16 mil. euro cifră de afaceri. In 2016 vrea plus 25% Distribuiti
Image / ZF: COS a trecut de pragul de 16 mil. euro cifră de afaceri. In 2016 vrea plus 25%

Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de solutii de amenajari si mobilier de pe piata locala dedicate spatiilor de birouri, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 16,2 milioane de euro, in usoara crestere fata de 2014, potrivit informatiilor transmise de reprezentantii companiei.
Anul acesta, COS ar trebui sa ajunga la pragul de 20 mil. euro cifra de afaceri, ceea ce ar insemna o crestere de 25% fata de rezultatele din anul precedent.

„Din 2014 am asistat la o crestere accelerata a pietei de mobilier de birou si de fit-out. Anul trecut ne-a confirmat acest lucru, iar acum asteptam continuarea acestei tendinte in 2016 si 2017. Potentialul pe care l-am identificat - livrarea unui numar mare de cladiri de clasa A, intentia multor companii de a se muta in noi imonbile, precum si intrarea pe piata din Romania a unor mari jucatori globali - ne face increzatori ca putem atinge 20 de milioane in acest an. Companiile din sectorul IT&C se dezvolta rapid, la fel si cele din sectorul BPO, ceea ce genereaza dinamism in piata“, spune Christophe Weller, managing partner al Corporate Office Solutions (COS).

COS a intrat pe piata locala in urma cu aproximativ 18 ani si detine birouri in Bucuresti si Cluj. Daca pentru biroul din Capitala compania are in plan angajarea a cel putin inca trei persoane si cate un birou in Timisoara si Iasi sunt pe „to do list“-ul COS.
„Urmatorul pas este un birou in Timisoara si, pe termen lung, la Iasi“, precizeaza Christophe Weller.

Anul trecut, in portofoliul COS au intrat proiecte de amenajare pentru companii precum Schneider Electric, RINF, E.ON, HELLA Electronics, Oracle, Microsoft sau Accenture.

 

Articol aparut in Ziarul Financiar.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Articole (COS in presa)

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti