Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Eveniment: Wellbeing @ Work Distribuiti
Image / Eveniment: Wellbeing @ Work

“Cultura vestica face in general o diferentiere intre mediu inconjurator, corp si minte, dar stiinta arata ca aceastea sunt legate intrinsec, dupa cum au sustinut dintotdeauna culturile estice.”

Beatriz Arantes, Specialist Steelcase in Wellbeing

Cat de capabil este spatiu de birou sa se adapteze cerintelor si nevoilor angajatilor, tineri si seniori, carora li se solicita sa se incadreze in aceleasi standarde, birouri si scaune?

Cele 4 generatii (Veteranii, Baby Boomers, Gen X si Millennials) dintr-un birou au stiluri variate, integreaza diferit noile tehnologii in activitatea lor zilnica si au diverse abordari de lucru. Una din provocarile importante cu care se confrunta organizatiile astazi este ca design-ul, structura, precum si organizarea spatiului de lucru sa sustina fiecare persoana in parte sa-si atinga potentialul maxim.

Compania Steelcase a analizat rezultatele studiilor internationale in ceea ce priveste confortul si starea de bine, implicarea angajatilor, sanatatea acestora si alti factori pentru a raspunde rapid nevoilor societatii noastre. Astfel, au fost concepute noi produse, potrivite pentru stilul de lucru al angajatului de astazi.

In luna iunie, COS si Steelcase, impreuna cu World Class, au avut placerea de a lansa conceptul de Wellbeing in Romania, definit ca “incurajarea sanatatii fizice si mentale in timp, intr-un mediu social si material”, in cadrul evenimentului Wellbeing@Work, gazduit la ultimul etaj al celei mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti - Sky Tower.

Arhitecti romani de renume si profesionisti  din business ni s-au alaturat pentru a discuta cu specialistii Steelcase si World Class despre cum pot aduce starea de bine in spatiile lor de lucru. Invitatii la eveniment au testat noile produsele - scaunul Gesture, biroul Ology si solutiile pentru lounge B-Free - si s-au bucurat de o seara plina de surprize si premii.

Pentru mai multe fotografii, vizitati pagina noastra de Facebook.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Evenimente

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Evenimente

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti