Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
We are Platinum! Again! Distribuiti
Image / We are Platinum! Again!

COS are placerea sa anunte ca a fost numita Platinum Partner pentru 2017, cea mai inalta distinctie pe care o poate primi un dealer Steelcase.

Anul acesta, suntem printre cele 23 de companii (dintre cei 250 dealeri Steelcase din Europa, Orientul Mijlociu si Africa) recunoscute ca parteneri extraordinari. COS a indeplinit numeroase criterii de selectie printre care se regasesc stabilitatea financiara, indeplinirea obiectivelor de vanzari si cerintelor de co-branding ale Steelcase, capacitatea de a gestiona intregul proces, de la evaluarea spatiului de lucru, la proiectarea si implementarea in totalitate a proiectului, crearea de spatii de lucru inteligente care inspira, atrag si motiveaza angajatii, dar si corelarea spatiului de lucru cu obiectivele de business ale clientilor.

Christophe Weller, Managing Partner COS, a declarat:
“Distinctia Steelcase Platinum Partner 2017 este o dovada a angajamentului si implicarii COS in proiectele pe care le gestioneaza, pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de valoare. Suntem foarte mandri sa primim aceasta distinctie, pentru al doilea an consecutiv, ca recunoastere a stabilitatii, increderii si calitatii muncii noastre. As vrea sa multumesc clientilor nostri pentru sustinerea si fidelitatea oferite pe parcursul celor 20 de ani de prezenta COS pe piata din Romania. Impreuna cu echipa, suntem recunoscatori Steelcase pentru ca apreciaza eforturile noastre de a livra clientilor servicii de exceptie”.

Parteneriatul dintre COS si Steelcase a inceput in anul 1998. COS este liderul in consultanta si design de spatii de lucru, partitii, mocheta, lucrari electrice si mecanice, management de proiect si mobilier pentru spatiile de birouri. Avand un portofoliu de 1.700 de clienti si o echipa de 100 de angajati specializati si dedicati, COS a finalizat cu succes peste 10.000 de proiecte, declarand o cifra de afaceri de 31,5 milioane de euro pentru anul 2016.

Cititi si

In Apr 21, 2017 in Comunicate de presa

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti

In Ian 25, 2017 in Comunicate de presa

Corporate Office Solutions (COS) a avut anul trecut afaceri de peste 31 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent. COS este dealer exclusiv Steelcase in Romania, iar printre furnizorii externi se numără si Mikomax, Narbutas, Sancal sau Metalmobil, în timp ce pentru mobilier custom made compania lucrează cu furnizori locali precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling. COS oferă consultanţă şi solutii de design pentru spaţii de lucru, mobilier pentru birouri, mocheta modulara, dar şi lucrări de fitout pentru care asigura service si mentenanta. Printre clienţii COS de anul trecut se numără Amazon la Iaşi, HP în Cluj, dar şi Genpact în Bucureşti.

Mai mult Distribuiti