Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Va asteptam in biroul nostru din Cluj! Distribuiti
Image / Va asteptam in biroul nostru din Cluj!

Dupa ce anul trecut ne-am improspatat spatiul de lucru din Bucuresti, 2014 a venit cu o noua provocare pentru echipa COS: inaugurarea unui sediu nou, in unul din cele mai efervescente orase din Romania – Cluj Napoca.

Spatiul de 100 de metri patrati, aflat la parterul cladirii The Office, reprezinta noua casa pentru echipa noastra locala si locul in care clientii si partenerii COS pot experimenta cele mai noi produse si tendinte in design-ul interior de spatii de lucru.

Showroom-ul a fost prezentat oficial catre comunitatea de afaceri, intr-o seara relaxanta de cocktail, pe 15 octombrie. In cadrul evenimentului, am explorat cum pot companiile sa ofere angajatilor cele mai bune medii de lucru si ne-am apropiat prin povestile partenerilor Steelcase si Interface. Invitatii speciali Bettina Plassmann, Managing Director for the Steelcase Global Business Center in Cluj-Napoca, Niklas Hultqvist, Country Manager Eastern Europe si Antonie Glaser, Marketing Manager Central & Eastern Europe pentru Interface au vorbit despre relatia foarte speciala dezvoltata cu COS in cei 17 ani de activitate pe piata din Romania.

Nu am putut sa nu profitam de foyer-ul spatios din The office pentru a le arata invitatilor nostri noua gama de mocheta de la Interface – Human Nature, un produs ce si-a luat forma inspirat din peisajele naturale.

Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi.

 

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Evenimente

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Evenimente

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti