Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Un sediu luminos si colorat: cum lucreaza consultantii in turism de la Eximtur Distribuiti
Image / Un sediu luminos si colorat: cum lucreaza consultantii in turism de la Eximtur

Un sediu luminos si colorat: cum lucreaza consultantii in turism de la Eximtur care vand vacante corporate si de zeci de mii de euro

Eximtur, una dintre cele mai mari agentii de turism la nivel local, a deschis recent un nou sediu dedicat diviziei de servicii adresate clientilor corporate, intr-o locatie ce se intinde pe o suprafata de 150 de metri patrati, extrem de luminoasa si foarte colorata.

cos-eximtur-032-web1920

Dotata cu doua sali care pot avea utilizari diferite, de la spatii de lucru si pana la zone pentru sedinte sau intalniri cu partenerii, birourile agentiei de turism Eximtur abunda in lumina naturala si o varietate de culori care te binedispun.

Un numar de 17 persoane isi desfasoara in prezent activitatea in sediul destintat calatoriilor in interes de afaceri, 15 dintre acestea fiind consultanti specializati pe acest segment de business, care a crescut tot mai mult in ultimii ani in Romania. De aici si decizia agentiei de turism de a investi in aceasta directie.

cos-eximtur-031-web1920

Sediul Eximtur, situat pe strada Armand Calinescu din Capitala, a fost realizat de catre HaaK Studio, in parteneriat cu compania de amenajari interioare COS, fiind situat intr-o zona in care ar putea urma dezvoltari de proiecte interesate, fiind si una dintre principalele dorinte ale angajatilor.

In spatiul de lucru, HaaK Studio a tinut cont in primul rand ca angajatii si persoanele care intra in sediul agentiei de turism din Capitala sa se bucure din plin de lumina naturala, care ajunge pana si in cele mai ascunse colturi ale birourilor.

IMG_2496-HDR-web1920

Spatiul de lucru beneficiaza de o chicineta, o zona de luat masa, iar spatiile de relaxare pot fi considerate inclusiv ferestrele mari si luminoase care ofera o perspectiva de lumina din 360 de grade.

Eximtur a fost infiintata in anul 1993 in Cluj Napoca, si dupa mai bine de 20 de ani este unul dintre principalii turoperatori din Romania, cu o retea proprie de 18 agentii de turism si inca 12 spatii in regim de franciza, localizate in cele mai importante orase si regiuni din tara.

cos-eximtur-010-web1920

Peste 60% din business-ul Eximtur este generat de segmentul corporate, iar volumul vanzarilor grupului condus de catre familia Morariu s-a ridicat anul trecut la 43,5 milioane de euro milioane de euro si un profit de aproape 300.000 de euro.

Articol aparut in Wall-Street.ro.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Articole (COS in presa)

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti