Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Un birou ca un ceas elvetian: cum lucreaza angajatii din Bucuresti ai Federal-Mogul Distribuiti
Image / Un birou ca un ceas elvetian: cum lucreaza angajatii din Bucuresti ai Federal-Mogul

Spatii deschise, locuri de relaxare, imagini care imbina tehnologia cu elementele naturale sunt doar cateva franturi din ceea ce inseamna biroul Federal-Mogul Friction Services din Bucuresti.

Echipa Federal-Mogul Friction Services s-a mutat in sediul din zona Floreasca in octombrie 2014, cand a luat nastere centrul de servicii ce sustine operatiunile din EMEA. Alaturi de acest centru, compania este prezenta in Romania si prin doua fabrici - de placute de frana, respectiv de stergatoare de parbriz, cu sediul in Ploiesti. In total, in Romania suntem peste 500 angajati, iar echipa continua sa creasca.

In prezent echipa din Bucuresti este formata din 110 angajati cu diverse specializari: financiar, IT, marketing, planificare, customer support, achizitii, inginerie.

"Ne-am dorit un spatiu care sa imbine valorile companiei cu nevoile membrilor echipei noastre. Am pus accent pe facilitarea comunicarii, prin crearea unor spatii deschise de lucru si relaxare, care contin multe elemente grafice prezente in activitatea noastra. Conceptul amenajarii imbina produsele noastre in imagini artistice cu animale puternice, ce aduc un aer de dinamism in toate spatiile de lucru. Am adaugat si o pata de culoare prin amenajarea mai multor zone cu flori verzi, de care avem grija cu totii", spun reprezentantii companiei.

Spatiile deschise primeaza in biroul companiei, iar pentru ca in organizatie accentul se pune pe comunicare deschisa si invatare si amenajarea a fost realizata in asa fel incat aceste elemente sa fie cat mai usor de pus in practica.

"Spatiile deschise sunt prezente in mai mare pondere, atat in zonele de lucru, pentru a facilita activitatile de echipa, cat si in zonele de relaxare, pentru a sustine derularea diverselor evenimente pe care le organizam pentru colegi. In cadrul organizatiei punem foarte mult accent pe comunicarea deschisa si invatarea de la ceilalti, acestea regasindu-se si in conceptul amenajarii birourilor noastre", au mai declarat reprezentantii companiei.

Conceptul amenajarii spatiilor de intalniri a fost bazat pe nevoia de flexibilitate, astfel incat sa poata fi desfasurate activitatile specifice unui centru de servicii. "Am creat o sala modulara pentru conferinte, astfel incat sa poata fi separata si in sali individuale. Totodata, am amenajat un spatiu deschis unde organizam atat evenimente corporate, cat si de relaxare. De asemenea, avem 6 sali pentru intalniri in grupuri restranse si spatii pentru diverse activitati individuale. Aceste sali au fost dotate elegant si practic, prin plasarea unor table din sticla magnetica ce pot fi utilizate in cadrul intalnirilor sau workshop-urilor", au explicat oficialii Federal-Mogul Friction Services.

Pentru a creea un mediu cat mai confortabil, a fost amenajat si un spatiu pentru masa si spatii de relaxare dedicate discutiilor informale, utilizand aceleasi concepte grafice.

“Cand am creat design-ul pentru Federal-Mogul, ne-am inspirat din activitatea companiei – reflexia tehnologiei in latura umana, tema ce se regaseste in grafica aplicata pe peretii din spatiul amenajat, precum si in calitatea premium a mobilierul integrat. Organizarea spatiului este minimalista, intreaga amenajare este realizata in culori neutre, deschise, accentele de culoare sa cuprinzand doar cateva zone, ceea transforma spatiul intr-un ambient modern si placut", spune Christophe Weller, managing partner COS, compania care a realizat amenajarea sediului companiei.

Oficialii companiei spun ca unul dintre avantajale biroului este apropierea de mijloace de transport in comun, inclusiv metrou, dar si faptul ca in apropierea biroului exista un numar mare de optiuni pentru servirea mesei, in timp ce principalul dezavantaj este numarul limitat de locuri de parcare.

Federal-Mogul Holdings Corporation este unul din cei mai importanti furnizori de produse si servicii la nivel global, pentru producatorii si service-urile pentru vehicule si echipamente de pe pietele automotive pentru vehicule usoare, medii, comerciale de mare capacitate, maritime, feroviare, aerospatiale, electrice si industriale. Federal-Mogul opereaza doua divizii distincte de business.

Federal-Mogul Motorparts comercializeaza si distribuie o gama larga de produse pentru piata aftermarket, avand in portofoliu peste 20 de marci, furnizand echipamente originile producatorilor de vehicule, precum sisteme de franare, sasiuri, stergatoare si alte componente de vehicule. Printre marcile destinate pietei aftermarket ale companiei se numara lamele pentru stergatoare ANCO® ; bujiile Champion® ,stergatoare si filtre; produse pentru motor AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nural®, Payen® and Sealed Power®; piese pentru directie si suspensie MOOG® si produse pentru franare Ferodo®, Jurid® and Wagner®.

Federal-Mogul Powertrain proiecteaza si fabrica componente originale pentru grupuri motopropulsoare si produse pentru protectia sistemelor pentru aplicatii auto pentru masini de mare capacitate, industriale si de transport.

Sursa articol: Wall-Street.ro

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Articole (COS in presa)

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti