Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Think - Inteligent, simplu, sustenabil Distribuiti
Image / Think – Inteligent, simplu, sustenabil

Cand a aparut pentru prima oara in 2004, scaunul Think de la Steelcase a fost considerat o inovatie revolutionara si a devenit bestseller la nivel mondial. Primul produs certificat Cradle - to - Cradle din lume, a ridicat standardele de durabilitate in toate industriile. Unsprezece ani mai tarziu, varianta imbunatatita Think apare pentru a impune un nou nivel de calitate.

Think foloseste un sistem dezvoltat recent pentru suportul lombar, ceea ce il face extrem de intuitiv si confortabil. Scaunul raspunde miscarilor corpului pentru un confort exceptional. Bruce Smith, Director de Design al Steelcase, explica de ce au simtit nevoia sa modifice un produs deja foarte bun.

"De fapt , elementele esentiale ale design-ului original - eleganta, ergonomia si sustenabilitatea - raman neschimbate. Am invatat insa prea mult in ultimii 10 ani pentru a nu ne simti obligati sa facem Think-ul mai bun."

Think sprijina toate tipurile de activitati, de la munca in colaborare la activitatile ce necesita concentrare. Se integreaza usor in spatiul de lucru, permitand utilizatorilor sa aiba control asupra felul si locului in care muncesc.

Inteligent

Think este Inteligent. El gandeste pentru noi si ne ofera confortul necesar prin suportul ergonomic automatizat. Raspunde felului in care ne schimbam posturile si ne miscam corpul.

Simplu

Think este Simplu. Nu este nevoie sa il ajustam, mecanismul sau simplu permite utilizatorilor sa experimenteze imediat confortul.

Sustenabil

Think este Sustenabil. Prin caracteristicile sale inteligente si simple, Think are un design sustenabil si permite dezasamblarea in mai putin de 5 minute. Are mult mai putine componente, de aceea este mai usor de reciclat.

Contactati-ne astazi pentru a incerca noul Think in showroom-urile COS din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Produs

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Produs

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti