Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Siemens - un nou proiect COS in Liberty Technology Park Cluj Distribuiti
Image / Siemens – un nou proiect COS in Liberty Technology Park Cluj

Liberty Technology Park Cluj livreaza la cheie o cladire intreaga companiei Siemens. Evosoft, subsidiara Siemens ocupa cladirea B.

Siemens a deschis un nou centru R&D in Romania sub brandul companiei subsidiare Evosoft in Liberty Technology Park Cluj. Ocuparea spatiilor a avut loc la inceputul lunii august, compania ocupand o suprafata de peste 3 000 m2 , suprafata totala a cladirii B din parcul technologic.

Compania intentioneaza sa angajeze 210 ingineri pana in 2017. Noii angajati vor fi implicati in proiecte globale de dezvoltare de software si produs pentru toate diviziile Siemens.

Sediul din Liberty Technology Park Cluj implica o investitie de peste 4,5 milioane euro si include costurile aferente chiriei pe cinci ani, cheltuielile de amenajare si suma initiala alocata infrastructurii.

Design interior de exceptie si birouri predate la cheie

Sediul Evosoft, tip open space, a fost  amenajat conform ultimelor standarde si in concordanta cu ultimele tendinte de 2 companii romanesti. Designul interior este semnat Arhimar, iar executia Corporate Office Solutions Romania.
Arhimar, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul constructiilor si proiectarii, a realizat proiectul de amenajare interioara al sediului noii companii. Corporate Office Solutions (COS) lider in consultanta si design de spatii de lucru, partitii, lucrari electrice si mecanice, management de proiect si mobilier pentru spatiile de birouri. Fondat in 1997, COS si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, devenind primul specialist din Romania in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de birouri.

„Conceptul nostru completeaza solutiile inovatoare abordate in acest parc tehnologic. Am vrut sa cream un mediu placut, atragator, functional, dar si comod, un loc in care angajatii sa vina cu drag in fiecare zi. Este totodata un concept personalizat in totalitate in functie de nevoile si profilul companiei, credem noi tonic si fresh.” – Christophe Weller, Owner COS.

Colaborarea dintre COS, Arhimar si Liberty Technology Park Cluj a facut ca sediul noii companii sa fie predat la cheie, conceptul, executia dar si realizarea intregului proiect fiind 100% personalizate in functie de nevoile si dorintele clientului.

Sursa: Liberty Technology Park Cluj

 

Cititi si

In Iun 15, 2017 in

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti