Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Poate design-ul de interior al unei cladiri de birouri sa faca lumea un loc mai bun? Distribuiti
Image / Poate design-ul de interior al unei cladiri de birouri sa faca lumea un loc mai bun?

Poate design-ul de interior al unei cladiri de birouri sa faca lumea un loc mai bun, atunci cand e inspirat din natura?

De la aceasta premisa pleaca Human Nature, a colectie noua, globala, de mocheta tip skinny planks de la Interface, ce isi ia forma din texturile tactile si vizuale din natura – campuri verzi de iarba sau alei pietruite de gradina. Colectia, inspirata din dorinta noastra instinctiva de a ne conecta cu natura, aduce tribut celor 20 de ani dedicati de Interface sustenabilitatii. Continand 100% materiale reciclate, Human Nature va fi produsa global in fabricile Interface, ce consuma in prezent cu 83% mai putina apa ca acum doua decenii, cand compania si-a inceput demersul in a regandi impactul asupra mediului inconjurator.

Interface introduce, pe langa textura - inaltimi diferite ale fibrelor, in cadrul aceleiasi dale de mocheta, aspect clasic cu fire buclate, senzatie de califelare obtinut prin firele taiate si un nou format "skinny planks", dimensiune de 25 cm cu 100 cm. Aceasta dimensiune vine ca o completare la gamele existente deja (in dimensiunea clasica de 50 cm/50 cm), in dorinta de a facilita crearea unor spatii inspirate din peisajele naturale, prin tranzitia texturilor.

Pe langa aducerea naturii intr-un spatiu de birou, skinny planks pot fi folosite cu succes in delimitarea zonelor cu functionalitate diversa (zone de relaxare, de trecere, de primire).

 

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Produs

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Produs

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti