Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Participa la Conferinta "Cladiri fericite, sanatoase si productive!" Distribuiti
Image / Participa la Conferinta “Cladiri fericite, sanatoase si productive!”

Suntem incantati sa va anuntam ca dl. Jon Khoo, Co-Innovation Partner la Interface, va participa ca speaker la conferinta: Cladiri fericite, sanatoase si productive! , un eveniment special dedicat ultimelor tendinte si idei in materie de cladiri performante, ce va avea loc vineri, 8 aprilie, la ROMEXPO.

JK headshot   Jon Khoo, Co-innovation Partner la compania Interface

Jon Khoo este Co-innovation Partner la compania Interface, leader global in designul si productia de mocheta modulara,  fiind promotor al sustenabilitatii si afacerilor sociale. Jon este, de asemenea, si membru in proiectul Net-Works, desfasurat in parteneriat cu Societatea Zoologica din Londra, cu obiectul de a crea locuri de munca prin reciclarea navoadelor de pescuit, abandonate in apele si pe plajele din Filipine si Camerun.

Recent, Jon a fost desemnat pe locul 42 in “Onalytica’s Sustainability: Top 100 Influencers and Brands”.

Cladiri fericite, sanatoase si productive!

In cadrul evenimentului  "Cladiri fericite, sanatoase si productive!" vom prezenta studii de caz la nivel international si noile tendinte in privinta designului biofilic, cladirilor ce promoveaza sanatatea, performanta, confortul, valoarea si tranzitia de la cladirile clasice la cele care pot deveni o afacere prin comercializarea energiei.

Te invitam sa participi personal sau prin live webcast la conferinta, alaturi de Jon Khoo si alti experti de la International WELL Building Institute, Square Gain Associates, CUNDALL Engineering, Saint-Gobain Rigips, primul centru de cercetare Indoor Building Comfort in Romania (EFdeN) si Romania Green Building Council.

Cand: Vineri, 8 aprilie

Unde: ROMEXPO, pavilion principal, standul RoGBC

Ora: 14.00 - 17.00.

Participa:

  • Dorin Beu Ph.D., President, Romania Green Building Council
  • Serban Tiganas, President, Romanian Order of Architects
  • Greg Chant Hall, Managing Partner, International WELL Building Institute & Square Gain Associates
  • Alan Fogarty, Partner, CUNDALL Engineering
  • Jon Khoo, Co-innovation Partner,  Interface
  • Bogdan Balan, Specialist Health Segment, Saint-Gobain Rigips

 

Cititi si

In Iun 20, 2018 in Evenimente

Ce-și doreau clienții dumneavoastră acum 20 de ani și ce-și doresc acum? Își doreau cu totul altceva. Pe atunci totul era despre maximizarea utilității spațiului de lucru pentru cât mai mulți angajați posibil. Nevoia deintimitate și confidențialitate era mult mai mare, iar birourile închise erau prima alegere. Treptat, sub influența tendințelor internaționale, companiile au mutat focusul pe ușurința comunicării, pe facilitarea colaborării și astfel spațiile de lucru au început să se deschidă.

Mai mult Distribuiti

In Iun 15, 2017 in Evenimente

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti