Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Ology - mobilier antimicrobian de la Steelcase Distribuiti
Image / Ology – mobilier antimicrobian de la Steelcase

Bazandu-se pe descoperirile despre natura muncii, Steelcase a explorat posibilitati de a produce mobilier antimicrobian pentru angajatii care-si doresc sa faca un pas inainte catre reducerea germenilor la locul de munca. “Prin reducerea germenilor de pe suprafete, acestea pot crea un mediu sanatos,” mentioneaza Steve Sanders, Manager General Steelcase pentru grupul de mobilier.

Noul sistem de birou Steelcase Ology este primul produs Steelcase care ofera clientilor un blat antimicrobian pentru acele suprafete des folosite. Tehnologia antimicrobiana BactiBlock® poate fi aplicata pentru: punctele pentru prize si date, marginile suprafetelor de lucru, suprafetele de lucru si controalele pentru ajustajele pe inaltime.

 

SharingDesksFeature

Obiectivul, spune Sanders, este de a dezvolta o suita de tehnologii antimicrobiene care sunt sigure si eficace, oferind mai multe optiuni pentru clienti. Noul sistem de birou, Ology, este primul produs Steelcase care ofera clientilor optiunea pentru o suprafata de lucru antimicrobiana. Disponibil in Europa incepand cu vara aceasta, aceasta linie de produse include o optiune antimicrobiana pentru suprafete des atinse: marginea zonei de lucru, suprafata de lucru, controalele de ajustare pe inaltime, punctele de acces la prize si date. Steelcase s-a parteneriat cu o companie lider in inovatia antimicrobiana, NanoBioMatters, pentru a dezvolta utilizarea tehnologiei BactiBlock pentru Ology.

Pentru a experimenta biroul Ology, va asteptam la sediul nostru din Baneasa.

Experience the Ology desk at our office in Baneasa! Please contact us at: office@cos.ro

 

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Produs

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Produs

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti