Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Marile companii au inceput angajarile de toamna. Sute de joburi asteapta aplicatiile voastre Distribuiti
Image / Marile companii au inceput angajarile de toamna. Sute de joburi asteapta aplicatiile voastre

Dupa relativa acalmie care a cuprins piata muncii pe perioada verii, cand numarul joburilor disponibile in randul marilor companii a fost mai redus sau procesul de recrutare ingreunat de concediile din aceasta perioada, odata cu venirea toamnei, angajatorii se pun din nou pe treaba si cauta sa isi completeze echipele.

Vodafone face cel putin 200 de angajari

Operatorul de telefonie mobila Vodafone se anunta unul dintre marii angajatori ai toamnei, in cadrul companiei urmand sa fie disponibile in urmatoarele patru luni cel putin 200 de locuri de munca, recrutarile vizand atat zona de tehnologie (operatiuni de retea), precum si zona comerciala (reteaua de magazine).

„Posturile pentru care recrutam in mod frecvent sunt cele de ingineri de telecomunicatii, cu specializari diverse, cum ar fi: radio transmisiuni, performanta retelei, ingineri back office sau front office. Aceste pozitii sunt deschise pentru extinderea Centrului de Operatiuni de Retea deschis la Bucuresti, de unde echipa noastra monitorizeaza si gestioneaza activitatea retelelor Vodafone din sapte tari europene”, afirma Veronica Brejan, Senior Manager, Talent, Capability and Culture, Vodafone Romania.

In zona comerciala, operatorul recruteaza consultanti de vanzari pentru magazinele Vodafone din toata tara si pentru clientii companiei. „Desigur, sunt si alte pozitii care apar, iar volumul si specificul lor variaza de la un an la altul, in functie de prioritatile noastre de business si de evolutia industriei de telecomunicatii”, mai spune Veronica Brejan.

Lidl, o optiune pentru cei care vor sa lucreze in retail

Daca va cautati un loc de munca in zona de retail, aveti sanse mari sa va gasiti un job la Lidl. Compania aflata in plina dezvoltare pe piata din Romania intentioneaza sa isi mareasca personalul cu aproximativ 250 persoane, care vor fi angajate atat in sediul central, cat si in structura operationala.

„Posturile pentru care vom face angajari fac parte din arii diverse de activitate. Ponderea cea mai mare a posturilor vizate este generata de structura operationala a magazinelor si cuprinde posturi precum «lucrator comercial», «sef magazin», «sef adjunct magazin». Alte posturi pe care dorim sa le ocupam sunt «sef vanzari», «responsabil expansiune», «Manager Trainee»”, afirma reprezentantii retailerului german.

Clujenii isi pot gasi un job la Thomsons

Biroul din Cluj-Napoca al companiei britanice Thomsons Online Benefits se afla in plin proces de recrutare, astfel ca localnicii ar putea sa isi gaseasca un nou loc de munca aici. „La nivel de grup, ne propunem sa angajam peste 200 de persoane in urmatorii trei ani, dintre care 100 se vor alatura echipei Thomsons din Cluj. In prezent, in cadrul biroului nostru Thomsons Online Benefits din Cluj-Napoca exista peste 20 de pozitii disponibile, suntem in plin proces de recrutare”, declara Michael Whitfield, CEO al Thomsons.

Printre posturile disponibile, se numara: QA Testers, Developers, Configuration Specialist, Configuration QA Testers, Client Support Associate Helpdesk, Client Support Associate Admin si Health and Wellbeing Coordinator.

„Cautam persoane ambitioase, curajoase, atente la detalii, pasionate si care isi doreasc sa atinga succesul in tot ceea ce fac. Acestea ar fi, de altfel, lucrurile care ii caracterizeaza pe oamenii din cadrul Thomsons. De asemenea, cautam persoane care sa «gandeasca in roz» si sa respecte valorile noastre: sa obtinem rezultate excelente impreuna, sa depasim orice provocari si sa maximizam potentialul fiecaruia dintre noi. Pentru noi este foarte important ca oamenii care fac parte din familia noastra sa se identifice cu valorile Thomsons. Doar asa, credem noi, putem obtine cele mai bune rezultate”, precizeaza Michael Whitfield.

Peste 30 de posturi disponibile la Oracle la inceputul lunii septembrie

Si producatorul american de software Oracle continua recrutarile in aceasta toamna, pe site-urile de recrutare fiind postate la inceputul lunii septembrie peste 30 de posturi disponibile. „Posturile libere la Oracle sunt efectul unei cresteri continue in toate segmentele de business si includ pozitii la toate nivelurile, de la absolventi la personal de vanzari cu experienta, cat si specialisti in tehnologie sau finante”, afirma Sorin Mindrutescu, Country Leader, Oracle Romania.

Fiind vorba despre joburi din diferite arii, calitatile necesare fiecarui post in parte difera foarte mult. Totusi, „profilul candidatilor ar trebui sa includa mult entuziasm, dorinta de a invata si de a se dezvolta, abilitati de lucru cu clientii, orientarea catre rezultate si, desigur, competentele tehnice necesare pentru fiecare job in parte”, adauga Sorin Mindrutescu.

COS cauta project manageri, iar Sameday, Business Line Director

Dupa ce in prima parte a anului au angajat pe posturi precum Design engineer (for building services), Office designer sau Construction manager, in a doua jumatate a lui 2013, cei de la Corporate Office Solutions se afla in cautarea unor persoane care sa ocupe posturi specializate. „Pana la finalul anului, urmarim sa mai angajam cinci specialisti pe pozitii ca Facility management – mentenanta, project management, tehnical&product managers. Cautam persoane dinamice, determinate, specializate, cu bune abilitati de comunicare si orientate catre dezvoltare profesionala si personala”, afirma Christophe Weller, Managing Partner COS.

Si compania de curierat rapid Sameday Courier vrea sa isi majoreze personalul. „Inca de la inceputul lunii iunie ,suntem in cautare de noi angajati. Am recrutat pana in acest moment doua persoane-cheie in dezvoltarea companiei. Intentionam sa angajam inca patru persoane pana la finalul anului”, precizeaza Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.

Posturile vizate pentru urmatoarea perioada sunt Business Line Director pentru doua dintre diviziile companiei, Quality and Efficiency Coordinator si Client Lover – post similar celui de Customer Service Representative.

„Cand recrutam, ne concentram in special pe zona de valori ale candidatului, acordand o deosebita importanta pentru determinare, corectitudine, flexibilitate, incredere si mai ales pasiune, acestea fiind si valorile companiei Sameday”, conchide Lucian Baltaru.

Cititi articolul complet pe CariereOnline.

Sursa foto: Sediul Vivacom Bulgaria.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti