Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Lansarea French Hub – Clubul antreprenorilor Distribuiti
Image / Lansarea French Hub – Clubul antreprenorilor

De douazeci de ani Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) contribuie la dezvoltarea economiei Romaniei sprijinind si facilitand evolutia companiilor membre. French- Hub - Clubul de Antreprenori, lansat in data de 16 februarie la sediul CCIFER, reprezinta punctul de conexiune intre intreprinzatori, membri ai CCIFER, care doresc sa identifice noi oportunitati, sa se dezvolte impreuna si sa impartaseasca din experienta si cunostintele lor.

« Odata cu lansarea French Hub, ne dorim sa oferim intreprinzatorilor solutii pentru a-i ajuta sa avanseze in proiectele lor, dar mai ales sa le dam incredere ca nu sunt singuri in acest demers », a declarat Christophe Weller, animator al French Hub-ului, membru in Consiliul de administratie al CCIFER si antreprenor, instalat in Romania de 20 de ani. « Un proiect antreprenorial poate sa aduca si multe esecuri inainte de reusita, si aceia care au curajul sa puna bazele unei companii trebuie sa poata sa invete si din greselile si din experienta altora. »
French Hub propune ateliere lunare dedicate membrilor si care vor fi animate de antreprenori cu experienta. Va fi acordat un premiu lunar al antreprenoriatului, si vor fi organizate zile de antreprenoriat in timpul carora start-up-urile vor putea intalni experti, clienti, furnizori sau investitori.

« Faptul ca antreprenorii vin sa se cunoasca si sa lucreze impreuna este deja un pas important. Tocmai de aceea am creat Bursa de schimburi, un joc in care fiecare antreprenor poate sa puna in joc un serviciu in valoare de 250 de euro pe care sa-l schimbe ulterior cu un alt serviciu », a declarat Adriana Record, directoarea CCIFER.

CCIFER reuneste in prezent mai mult de 450 de societati ce reprezinta 15% din PIB ul Romaniei si peste 135.000 de locuri de munca. CCIFER are drept scop principal sa faciliteze contactele intre companiile si organizatiile membre precum si intre membri si alti parteneri, pentru a le putea permite sa identifice oportunitati de a lucra impreuna.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Comunicate de presa

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Comunicate de presa

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti