Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Change by design: Inflorirea gandirii-design Distribuiti
Image / Change by design: Inflorirea gandirii-design

Change by design

Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia

Editura Publica

Traducere din engleza de Mihaela Sofonea.

"Change by design - spune autorul - este o calatorie prin cateva dintre stadiile importante ale gandirii specifice designului. Nu se doreste a fi un ghid de genul "cum sa", caci, in ultima instanta, aceste abilitati se deprind cel mai bine prin practica. Speranta mea este ca voi reusi sa furnizez un sistem de referinta, care il va ajuta pe cititor sa identifice principiile si practicile caracteristice unei gandiri de tip design remarcabile. Dupa cum sugerez in capitolul 6, gandirea-design infloreste intr-o bogata cultura a artei povestirii si, in acest spirit, voi explora multe dintre aceste idei relatand povesti extrase din experienta IDEO, ca si a altor companii si organizatii."

"E ca si cum ai lua lectii de golf de la antrenorul lui Tiger Woods. Organizatia condusa de Tim Brown, IDEO, a castigat mai multe premii pentru design inovativ decat orice alta companie din lume. Asa ca, daca doriti sa fiti inovatori la locul de munca, cel mai bine ar fi sa invatati acest lucru de la un campion." Chip Heath, autorul cartii Made to Stick

"Tim Brown comunica ce are de spus printr-o combinatie unica de profunzime, pragmatism si entuziasm. Evita capcana de a prezenta gandirea specifica designului drept un panaceu, concentrandu-se in schimb pe evidentierea atat a punctelor slabe, cat si a celor forte. New York Times O carte extraordinara, in care Tim Brown argumenteaza de ce gandirea specifica designului trebuie sa penetreze toate nivelele ierarhice ale unei organizatii." Gary Hamel, autorul cartii "Ce conteaza acum".

"Cartea lui Tim Brown se adreseaza in special liderilor creativi, care au inteles ca pentru a se ,,reinventa" trebuie sa-si concentreze atentia asupra dimensiunii umane. In acelasi mod, gandirea specifica designului, centrata pe experienta umana, ne poate indruma spre urmatorul pas: transferul abilitatii de a crea produse catre generarea unei adevarate experiente pentru utilizatori." Christophe Weller, Managing Partner COS

Tim Brown este CEO si presedinte IDEO. Considerata una dintre cele mai inovative organizatii la nivel mondial, IDEO s-a remarcat inca din primii ani de existenta, fiind compania care a lucrat la designul primului mouse marca Apple. De asemenea, Tim este unul dintre cei mai apreciati consultanti de business, oferindu-si serviciile mai multor companii din top Fortune 100, printre care Microsoft, PepsiCo sau Procter & Gamble.

Articol publicat in editia tiparita a Ziarului Financiar.

Cititi si

In Iun 20, 2018 in Articole (COS in presa)

Ce-și doreau clienții dumneavoastră acum 20 de ani și ce-și doresc acum? Își doreau cu totul altceva. Pe atunci totul era despre maximizarea utilității spațiului de lucru pentru cât mai mulți angajați posibil. Nevoia deintimitate și confidențialitate era mult mai mare, iar birourile închise erau prima alegere. Treptat, sub influența tendințelor internaționale, companiile au mutat focusul pe ușurința comunicării, pe facilitarea colaborării și astfel spațiile de lucru au început să se deschidă.

Mai mult Distribuiti

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti