Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
Change by design: Inflorirea gandirii-design Distribuiti
Image / Change by design: Inflorirea gandirii-design

Change by design

Cum transforma gandirea specifica designului organizatiile si inspira inovatia

Editura Publica

Traducere din engleza de Mihaela Sofonea.

"Change by design - spune autorul - este o calatorie prin cateva dintre stadiile importante ale gandirii specifice designului. Nu se doreste a fi un ghid de genul "cum sa", caci, in ultima instanta, aceste abilitati se deprind cel mai bine prin practica. Speranta mea este ca voi reusi sa furnizez un sistem de referinta, care il va ajuta pe cititor sa identifice principiile si practicile caracteristice unei gandiri de tip design remarcabile. Dupa cum sugerez in capitolul 6, gandirea-design infloreste intr-o bogata cultura a artei povestirii si, in acest spirit, voi explora multe dintre aceste idei relatand povesti extrase din experienta IDEO, ca si a altor companii si organizatii."

"E ca si cum ai lua lectii de golf de la antrenorul lui Tiger Woods. Organizatia condusa de Tim Brown, IDEO, a castigat mai multe premii pentru design inovativ decat orice alta companie din lume. Asa ca, daca doriti sa fiti inovatori la locul de munca, cel mai bine ar fi sa invatati acest lucru de la un campion." Chip Heath, autorul cartii Made to Stick

"Tim Brown comunica ce are de spus printr-o combinatie unica de profunzime, pragmatism si entuziasm. Evita capcana de a prezenta gandirea specifica designului drept un panaceu, concentrandu-se in schimb pe evidentierea atat a punctelor slabe, cat si a celor forte. New York Times O carte extraordinara, in care Tim Brown argumenteaza de ce gandirea specifica designului trebuie sa penetreze toate nivelele ierarhice ale unei organizatii." Gary Hamel, autorul cartii "Ce conteaza acum".

"Cartea lui Tim Brown se adreseaza in special liderilor creativi, care au inteles ca pentru a se ,,reinventa" trebuie sa-si concentreze atentia asupra dimensiunii umane. In acelasi mod, gandirea specifica designului, centrata pe experienta umana, ne poate indruma spre urmatorul pas: transferul abilitatii de a crea produse catre generarea unei adevarate experiente pentru utilizatori." Christophe Weller, Managing Partner COS

Tim Brown este CEO si presedinte IDEO. Considerata una dintre cele mai inovative organizatii la nivel mondial, IDEO s-a remarcat inca din primii ani de existenta, fiind compania care a lucrat la designul primului mouse marca Apple. De asemenea, Tim este unul dintre cei mai apreciati consultanti de business, oferindu-si serviciile mai multor companii din top Fortune 100, printre care Microsoft, PepsiCo sau Procter & Gamble.

Articol publicat in editia tiparita a Ziarului Financiar.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Articole (COS in presa)

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Articole (COS in presa)

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti