Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS s-a dus in Transilvania, o piata unde asteapta vanzari de 2 mil. euro Distribuiti
Image / COS s-a dus in Transilvania, o piata unde asteapta vanzari de 2 mil. euro

Se dezgheata piata serviciilor de amenajare a birourilor

De origine franceza, Christophe Weller, 46 de ani, a venit in Romania in urma cu 17 ani unde a pus bazele companiei Corporate Office Solutions.

Christophe Weller, Managing Partner al Corporate Office Solutions (COS), companie din domeniul amenajarilor si design-ului pentru birouri, spune ca piata de profil din Transilvania este printre cele mai dinamice din tara, iar anul acesta asteapta vanzari de 2 mil. euro in aceasta zona. „Clujul este unul dintre cele mai efervescente orase din tara cu un potential semnificativ in zona serviciilor, observat de cativa ani si de dezvoltatorii imobiliari. (…) Zona Transilvaniei in general este un pol important pentru piata de amenajari interioare, de aceea nu ignoram nici orase precum Oradea sau Bistrita“, a adaugat Weller.

Compania a deschis la Cluj-Napoca al doilea birou din tara, dupa cel din Capitala, in urma unei investitii de 70.000 de euro. „Piata (din Transilvania – n.red.) are o tendinta pozitiva, asa ca putem fi optimisti cu privire la estimari, luand in calcul cresterea de anul acesta comparativ cu 2013, cand am inregistrat vanzari 1,2 mil. euro. In 2014 estimam 2 mil. euro, iar in 2015 - 3 mil. euro“, a mai spus Weller.

In zona Transilvaniei, COS a intrat in 2004, iar de-a lungul timpului a amenajat sediile unor companii precum Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea si altele.

„In acest an nu planuim deschiderea unui alt birou, insa pentru 2015, intentionam sa ne extindem pe noi piete si in noi orase. Suntem din ce in ce mai activi in Timisoara, unde incepand cu acest an avem deja o resursa angajata local si cateva proiecte foarte interesante incheiate recent, printre care Accenture si Microsoft“, a firmat Weller.

COS este unul dintre principalii jucatori pe piata de design interior pentru spatii de lucru, iar in primele noua luni ale acestui an a inregistrat o cifra de afaceri de 12 mil. euro, in crestere usoara comparativ cu acelasi interval din 2013.

Corporate Office Solutions a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,8 mil. euro si un profit de 0,3 mil. euro, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante.

Anul acesta, COS a realizat proiecte precum Deutsche Bank HQ in Upground Business Centre, King si Pay U in Opera Centre, BASF si Saint-Gobain in Floreasca Business Park, Abbvie in Lakeview Building.

Articol publicat in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 03.10.2014

Foto: Silviu Matei

Cititi si

In Iun 20, 2018 in

Ce-și doreau clienții dumneavoastră acum 20 de ani și ce-și doresc acum? Își doreau cu totul altceva. Pe atunci totul era despre maximizarea utilității spațiului de lucru pentru cât mai mulți angajați posibil. Nevoia deintimitate și confidențialitate era mult mai mare, iar birourile închise erau prima alegere. Treptat, sub influența tendințelor internaționale, companiile au mutat focusul pe ușurința comunicării, pe facilitarea colaborării și astfel spațiile de lucru au început să se deschidă.

Mai mult Distribuiti

In Iun 15, 2017 in

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti