Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS primeste cea mai inalta distinctie pentru un partener Steelcase Distribuiti
Image / COS primeste cea mai inalta distinctie pentru un partener Steelcase

Suntem foarte mandri sa va anuntam ca firma COS, specialist in amenajari interioare pentru spatii de lucru din Romania, a fost desemnata de partenerul sau Steelcase Inc., lider global pe piata de mobilier de birouri, ca Platinum Partner pentru 2016.

Dealerii Steelcase din intreaga lume indeplinesc standarde inalte de calitate si performanta, dar distinctia de Platinum Partner este cea mai importanta si exclusiva recunoastere pentru companiile care se disting ca parteneri extraordinari.

Compania COS se numara printre cei 13 dealeri autorizati selectati in Europa dintr-un total de 90, si printre cei 46 dintr-un total de peste 750 la nivel global,  ce primesc aceasta recunoastere in 2016, dupa ce a indeplinit trei criterii de selectie, incluzand indeplinirea obiectivelor de vanzari, forta financiara si co-branding. Asadar, COS este recunoscut de Steelcase Inc. ca expert in amenajarea spatiului de lucru si este pregatit sa abordeze cele mai dificile provocari in acest domeniu.

Christophe Weller, Managing Partner COS, a declarat:

 "Chiar daca avem numerosi parteneri si furnizori in industrie, la baza companiei noastre ramane parteneriatul cu Steelcase. De aceea, suntem extraordinar de mandri de aceasta recunoastere, foarte deosebita si rara. Mai mult decat atat, vreau sa mentionez echipa noastra care este alaturi de organizatiile din Romania in demersul lor de a crea spatii de lucru performante.

Credem in puterea spatiului de a transforma felul in care oamenii lucreaza, si clientii nostri sunt dovada ca birourile performante imbunatatesc zi de zi rezultatele in afaceri. Profit de aceasta ocazie ca sa le multumesc clientilor nostri pentru loialitatea si increderea demonstrate in cei 18 ani de colaborare. Suntem onorati sa continuam sa le depasim asteptarile in anii ce urmeaza."

Prin parteneriatul cu Steelcase, COS ofera clientilor nostri un acces unic la o cercetare cuprinzatoare, analize si perspective asupra modului in care oamenii lucreaza astazi. In calitate de lideri in industria mobilierului de birou, Steelcase este angajat constant in cercetare, pentru a se asigura ca clientii sai raman agili si bine informati in viitor. Aceste observatii ajuta organizatiile sa atinga un nivel ridicat de performanta prin crearea unui mediu de lucru care sprijina dezvoltarea angajatilor.

 

Cititi si

In Dec 7, 2016 in Evenimente

"Am venit in Romania in urma cu 10 ani. Piata s-a dezvoltat continuu si a devenit competititiva cu alte piete. As compara Romania cu economii ca Cehia sau Polonia sau tarile din zona Balcanilor. Cand comparam cu Europa de Vest – este o diferenta mare. Romania se afla inca pe o curba ascendenta de dezvoltare si lucrurile nu se pot schimba peste noapte, totul necesita timp”, a mai adaugat Nicolaisen.

Mai mult Distribuiti

In Nov 29, 2016 in Evenimente

Natura este imperfectă, așadar umană, iar pardoseala acoperită de o mochetă eco, ce aduce frumusețea imperfectă a naturii la interior, umanizează spațiul. “Secretul” designului biofilic aceasta este: aduce natura la interior și ne face să experimentăm ce are mai frumos și mai firesc “umanul” – naturalul.

Mai mult Distribuiti