Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS primeste cea mai inalta distinctie pentru un partener Steelcase Distribuiti
Image / COS primeste cea mai inalta distinctie pentru un partener Steelcase

Suntem foarte mandri sa va anuntam ca firma COS, specialist in amenajari interioare pentru spatii de lucru din Romania, a fost desemnata de partenerul sau Steelcase Inc., lider global pe piata de mobilier de birouri, ca Platinum Partner pentru 2016.

Dealerii Steelcase din intreaga lume indeplinesc standarde inalte de calitate si performanta, dar distinctia de Platinum Partner este cea mai importanta si exclusiva recunoastere pentru companiile care se disting ca parteneri extraordinari.

Compania COS se numara printre cei 13 dealeri autorizati selectati in Europa dintr-un total de 90, si printre cei 46 dintr-un total de peste 750 la nivel global,  ce primesc aceasta recunoastere in 2016, dupa ce a indeplinit trei criterii de selectie, incluzand indeplinirea obiectivelor de vanzari, forta financiara si co-branding. Asadar, COS este recunoscut de Steelcase Inc. ca expert in amenajarea spatiului de lucru si este pregatit sa abordeze cele mai dificile provocari in acest domeniu.

Christophe Weller, Managing Partner COS, a declarat:

 "Chiar daca avem numerosi parteneri si furnizori in industrie, la baza companiei noastre ramane parteneriatul cu Steelcase. De aceea, suntem extraordinar de mandri de aceasta recunoastere, foarte deosebita si rara. Mai mult decat atat, vreau sa mentionez echipa noastra care este alaturi de organizatiile din Romania in demersul lor de a crea spatii de lucru performante.

Credem in puterea spatiului de a transforma felul in care oamenii lucreaza, si clientii nostri sunt dovada ca birourile performante imbunatatesc zi de zi rezultatele in afaceri. Profit de aceasta ocazie ca sa le multumesc clientilor nostri pentru loialitatea si increderea demonstrate in cei 18 ani de colaborare. Suntem onorati sa continuam sa le depasim asteptarile in anii ce urmeaza."

Prin parteneriatul cu Steelcase, COS ofera clientilor nostri un acces unic la o cercetare cuprinzatoare, analize si perspective asupra modului in care oamenii lucreaza astazi. In calitate de lideri in industria mobilierului de birou, Steelcase este angajat constant in cercetare, pentru a se asigura ca clientii sai raman agili si bine informati in viitor. Aceste observatii ajuta organizatiile sa atinga un nivel ridicat de performanta prin crearea unui mediu de lucru care sprijina dezvoltarea angajatilor.

 

Cititi si

In Apr 21, 2017 in Evenimente

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti

In Ian 25, 2017 in Evenimente

Corporate Office Solutions (COS) a avut anul trecut afaceri de peste 31 milioane de euro, dublu faţă de anul precedent. COS este dealer exclusiv Steelcase in Romania, iar printre furnizorii externi se numără si Mikomax, Narbutas, Sancal sau Metalmobil, în timp ce pentru mobilier custom made compania lucrează cu furnizori locali precum Invento Art Design, Morem Grup sau Aramis Feeling. COS oferă consultanţă şi solutii de design pentru spaţii de lucru, mobilier pentru birouri, mocheta modulara, dar şi lucrări de fitout pentru care asigura service si mentenanta. Printre clienţii COS de anul trecut se numără Amazon la Iaşi, HP în Cluj, dar şi Genpact în Bucureşti.

Mai mult Distribuiti