Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS, premiata pentru Web Design la Internetics 2013 Distribuiti
Image / COS, premiata pentru Web Design la Internetics 2013

Corporate Office Solutions (COS), lider in amenajari interioare si mobilier pentru spatii de birou in Romania, a castigat premiul pentru cel mai bun Web Design la Internetics 2013, pentru noul site COS.ro, realizat de BrandUP Interactive.

Lider in design si functionalitate

Site-ul castigator marcheaza rebrandingul COS si reflecta pozitia companiei de lider al pietei si orientarea catre design si functionalitate. Proiectul, realizat de agentia BrandUP Interactive, a fost apreciat de juriu atat pentru designul responsive, care se adapteaza in functie de dispozitivul pe care este vizualizat (destktop, tableta, mobil), cat si pentru experienta ergonomica in utilizare, datorita careia informatia este mai bine structurata si mai accesibila.

“Prin noul website COS, ne dorim sa reflectam in mediul online reinnoirea identitatii de brand inceputa la sfarsitul lui 2012, cand am marcat 15 ani de activitate pe piata din Romania. Ne bucuram ca i-am avut alaturi pe cei de la BrandUp, care ne-au propus un design responsive, ca raspuns la modul in care utilizatorii acceseaza astazi informatiile, folosind din ce in ce mai des device-uri mobile.” 

Corina Honcioiu, Marketing Coordinator, COS

BrandUP Interactive - Blending Art and Technology

BrandUP Interactive este o agentie specializata in web si aplicatii mobile care crede ca tehnologia este cea care face diferenta, iar designul se vinde singur. Agentia este recunoscuta pentru abilitatea innascuta in dezvoltarea tehnologiilor de ultima ora si colaboreaza cu branduri de renume pentru care transforma cele mai solicitante idei in realitate. BrandUP a dezvoltat aplicatii web, sociale si mobile pentru LIDL, Heidi, Samsung, Caroli Foods, CallPoint Group, Gerovital si platforme de distributie video pentru BBC 1, Laureus, IOC London Olympics 2012.
BrandUP a luat nastere in 2009, iar in prezent numara 23 membri, in Romania si UK.

Vedeti prezentarea agentiei http://brandup.ro/

 

Cititi si

In Iun 20, 2018 in

Ce-și doreau clienții dumneavoastră acum 20 de ani și ce-și doresc acum? Își doreau cu totul altceva. Pe atunci totul era despre maximizarea utilității spațiului de lucru pentru cât mai mulți angajați posibil. Nevoia deintimitate și confidențialitate era mult mai mare, iar birourile închise erau prima alegere. Treptat, sub influența tendințelor internaționale, companiile au mutat focusul pe ușurința comunicării, pe facilitarea colaborării și astfel spațiile de lucru au început să se deschidă.

Mai mult Distribuiti

In Iun 15, 2017 in

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti