Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS WorkLab - urmatorul pas in conceptul de Open Space Distribuiti
Image / COS WorkLab – urmatorul pas in conceptul de Open Space

14 noiembrie 2013 – Corporate Office Solutions (COS), lider in amenajari la cheie a spatiilor de birouri din Romania, isi redefineste spatiul propriu de lucru, situat in Victoria Business Park, intr-o noua identitate si amenajare: WorkLab, urmatorul pas in conceptul de Open Space.

Intr-o lume interconectata si interdependenta, tehnologia si ritmul alert in care evolueaza afacerile influenteaza angajatii sa devina din ce in ce mai mobili, mai rapizi si mai eficienti. Ei trec constant de la munca individuala la intalnirile cu colegii, de la sesiuni de lucru in proiect la discutii spontane, iar activitatile din cadrul companiei nu se mai petrec intr-un spatiu limitat si cu program fix.

Continua evolutie tehnologica si accelerarea ritmului general al activitatilor umane imping angajatii intr-o noua directie, aceea de a performa oriunde si oricand, transformand astfel felul in care companiile aleg sa isi amenajeze spatiile de lucru.

Transformarea sediului COS vine din dorinta de a materializa aceasta flexibilitate in felul in care lucreaza angajatii COS, dar si de a oferi clientilor cele mai bune servicii, testand solutiile propuse de companie in Romania prin experienta angajatilor proprii.

„Ca specialisti in proiecte de amenajare turnkey, e important sa intelegem solutiile pe care le propunem clientului. In WorkLab, preluam cele mai noi tendinte globale, inspirate de partenerii nostri internationali si le integram in felul in care lucram intern. Astfel, propunem solutii deja testate, iar clientii nostri le pot vedea in actiune, pot discuta cu oamenii din echipa COS care le folosesc in fiecare zi.„ a declarat Christophe Weller, Managing Partner COS.

WorkLab – o solutie avangardista in amenajarea spatiului de lucru

WorkLab ofera angajatilor COS o varietate de spatii amenajate, ce le permit acestora sa isi ajusteze mediul de lucru activitatii in curs, avand ca rezultat o experienta mai buna de lucru.

Sediul de 1.000 de metri patrati al companiei a fost restructurat in zona de Hot Desking si zone de birouri alocate, completate de un spatiu deschis de 173 de metri patrati, cuprinzand o mini-cafenea, un Living Room si o zona de intalnire cu clientii. In acest spatiu multifunctional situat in zona centrala a WorkLab, angajatii COS au posibilitatea sa lucreze, sa colaboreze sau sa discute cu colegii si clientii in moduri alternative.

Solutia este una avangardista, atat pentru spatiile de lucru din mediul vestic, cu mai mare maturitate in domeniu, dar mai ales pentru piata din Romania.

Noul concept de Hot Desking

Noul concept de Hot Desking a fost gandit ca o completare fireasca a programului si stilului de lucru al personalului de vanzari. El cuprinde elemente care ofera echipei de vanzari suportul de care are nevoie pentru a fi eficienta:

- Bench-uri inalte, cuprinzand 12 locuri nealocate

- Un grup de 6 birouri nealocate - loc de concentrare, de lucru intensiv si indelungat

- Un spatiu deschis de discutii, separat partial fonic si vizual

- Spatii de depozitare individuale - mobile si fixe

- Casute postale

- 3 Silent rooms, dedicate convorbirilor telefonice

- Solutii de fonoabsorbtie: o cabina telefonica, o canapea acoperita, benzi verticale separatoare suspendate si plafon.

„Reprezentantii de vanzari petrec aproximativ o treime din timpul programului la birou, de aceea ei isi pot alege locul potrivit de lucru in functie de tipul de activitate desfasurat. Pot folosi bench-urile inalte din zona de birouri, zonele din spatiul central al WorkLab sau unul din birourile din celelalte departamente. Astfel, sansele de a interactiona cu colegii cresc, iar rezultatul este o comunicare imbunatatita in proiecte.” a declarat Christophe Weller, Managing Partner COS

Creation Zone – instrument indispensabil in finalizarea proiectelor

Astazi, companiile de succes nu se limiteaza doar la a asculta ce isi doresc clientii, ci creeaza in mod activ viitorul produs final impreuna cu ei. Creation Zone este un concept inspirat de Steelcase, lider mondial in industria mobilierului pentru birouri si partener COS. Creation Zone este un spatiu deschis de intalnire cu clientii, care ofera echipei de vanzari posibilitatea sa creeze, intr-o atmosfera informala, impreuna cu acestia, premisele unui viitor proiect. Masa de intalnire este inconjurata de mostre de la toti furnizorii COS, ce pot fi analizate si comparate pe piesele albe de mobilier din apropiere.

Café - o mini cafenea in centrul biroului

Café este o zona inspirata de designul celebrelor cafenele americane, preferate de angajati pentru intalniri de afaceri. Situata chiar in centrul WorkLab, ea este un loc alternativ unde angajatii COS pot lucra individual sau pot invita clientii la o discutie relaxata deasupra unei cesti de cafea.

Living Room - un moment de odihna si regenerare

Pauzele sunt importante pentru a mentine productivitatea si starea de spirit pozitiva in timpul programului de lucru. Zona de Living Room este un spatiu confortabil, cald, ce sugereaza atmosfera intima de acasa, unde angajatii COS se pot retrage pentru un moment de introspectie, pentru a-si reincarca bateriile si a-si recapata concentrarea.

„Din proprie experienta, o pauza in care te detasezi complet, fie ea chiar si de cateva minute, te ajuta mult in a fi mai limpede, mai iute, mai creativ. Am creat acest spatiu tocmai in ideea de a te simti ca acasa … Oricand! ” a declarat Corina Maxim, arhitect COS.

Cititi si

In Iun 15, 2017 in

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti