Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
COS inaugureaza cel de-al doilea birou din Romania in Cluj-Napoca Distribuiti
Image / COS inaugureaza cel de-al doilea birou din Romania in Cluj-Napoca

2 octombrie 2014 -Corporate Office Solutions (COS), lider in design interior si fit-out pentru spatii de lucru, deschide cel de-al doilea birou din Romania in Cluj-Napoca.

Biroul este localizat la parterul The Office Cluj-Napoca, una din cladirile clasa A inaugurate anul acesta in Transilvania.

Inca din anul 2004, COS a fost o prezenta constanta pe piata din Transilvania, oferind servicii de consultanta si design de spatii de lucru, mobilier, mocheta, partitii, lucrari electrice sau mecanice pentru companii ca Thomsons Online Benefits, Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea, Office Depot, Ing Bank, Garmin si Yardi. Strategia noului birou va fi sa continue succesul avut pana acum in dezvoltarea proiectelor de amenajare de spatii de lucru. Biroul din Cluj va beneficia de suportul sediului central din Bucuresti.

"Clujul este unul dintre cele mai efervescente orase din tara, cu un potential semnificativ in zona serviciilor, observat de cativa ani si de dezvoltatorii imobiliari. Astfel, companiile au de unde alege datorita calitatii si numarului semnificativ de cladiri din clasa A. Zona Transilvaniei in general este un pol important pentru piata de amenajari interioare, de aceea nu ignoram nici orase precum Oradea sau Bistrita", spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

"Prin noul showroom COS din Cluj, ne dorim sa le oferim companiilor din regiune un loc in care sa poata experimenta cele mai noi produse si tendinte in amenajari interioare. In acelasi timp, suntem interesati sa construim legaturi puternice cu comunitatea locala de afaceri si sa crestem constant in urmatorii ani." spune Marius Marza, Transylvania Area Manager.

Infiintata in Romania in 1997, compania COS si-a inceput activitatea ca dealer unic Steelcase, lider mondial in industria mobilierului de birou. In decursul celor 17 ani de activitate, COS si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, devenind prima companie din Romania specializata in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de lucru.

COS a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 16.2 M euro, cel mai bun rezultat din cei 17 ani de activitate, cu o crestere de 21% fata de 2013.

De la inceputul anului 2014, compania a fost implicata in proiecte precum: Deutshe Bank HQ in Upground Business Centre, King si Pay U in Opera Centre, BASF si Saint Gobain in Floreasca Business Park, Abbvie in Lakeview Building, Popovici Nitu & Asociatii in Skytower, Accenture Romania in Bucuresti si Timisoara, Tibco Timisoara, Anvis Satu Mare.

Fotografii: Dacian Groza

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Comunicate de presa

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Comunicate de presa

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti