Stiri

Cititi cele mai recente informatii despre noi, produsele si evenimentele noastre.
B-Free pentru o varietate de sesiuni de lucru in echipa Distribuiti
Image / B-Free pentru o varietate de sesiuni de lucru in echipa

Versatila, functionala si confortabila, noua gama B Free Lounge de la Steelcase se adapteaza usor la o gama variata de setari si optiuni pentru a permite fiecarei persoane si fiecarei echipe sa se relaxeze, sa se conecteze si sa lucreze impreuna.

Prin B Free, puteti promova in organizatia dumneavoastra schimbul informal de informatii, intalnirile neprogramate, sesiuni creative sau pur si simplu o discutie relaxata la o pauza de cafea. Aceste obiceiuri raman principalul mod de conectare, comunicare, colaborare si creare. Mai mult decat atat, B Free Lounge transforma zonele de trecere in spatii productive, optimizand atat productivitatea cat si spatiul.

Oricum ar prefera sa lucreze echipa, B Free Lounge ofera tipul de spatiu adecvat pentru o varietate de sesiuni de lucru: de la o sesiune de brainstorming organizata si activitati interactive, la discutiile informale. Aceste zone ajuta la imbunatatirea colaborarii si invatarii, stimuland gandirea creativa si crescand productivitatea, totul intr-un mediu relaxat, ce promoveaza comunicarea deschisa.

Doriti sa testati noua gama B Free? Va invitam sa ne vizitati in showroom-ul COS!

Cititi si

In Iun 15, 2017 in Produs

Recent, Steelcase ne-a acordat distinctia Platinum Partner 2017, pentru al doilea an consecutiv. Multumim clientilor si echipei COS pentru contributia valoroasa la dezvoltarea unui parteneriat de succes, care a facut din nou posibila aceasta recunoastere.

Mai mult Distribuiti

In Apr 21, 2017 in Produs

“Peisajul de lucru trebuie sa fie unul care sa stimuleze, nu sa ingradesca. Aceasta abordare nu mai este una ideala si nu mai face parte din concepte rezervate viitorului, este un factor prezent si critic si il observam in cerintele companiilor care inca reactioneaza la dinamica actuala si ar trebui sa anticipeze si sa fie deschisi sa pregateasca mediul de lucru pentru viitor”, a mai spus Arh. Andrei Angelescu.

Mai mult Distribuiti